View Single Post
Vechi 23.11.2011, 10:46:47
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Dar cu porcul sau cu găina n-ai o relație; cel puțin, nu cu cele pe care le cumperi gata tăiate și ambalate.
Sincer, eu nici cu câinii nu am o relație....
Citat:
Dar câinele se uită în ochii tăi ca să înțeleagă ce vrei de la el, cum te poate sluji și asta te face să te simți mai vinovat când îl omori.
Nu îmi amintesc ca maidanezii din parcurile și străzile unde riscă puștii mei să meargă să aibă asemenea privire. La mine se uită să vadă de unde să mă muște și dacă e oportun să mă atace acum, frontal, sau să mă învăluie mai întâi, trecând în spatele meu. De aceea, nu mă simt absolut de loc vinovat să îi omor, ci consider acest lucru o datorie civică și față de cei dragi ai mei și mine însumi. Câinii sunt inamicii mei, spațiul public din jurul casei este frontul. În ciuda unor succese punctuale (câteva plasări de chiftele cu doze letale de digitală), încă sunt departe de a câștiga lupta, din moment ce încă există câini agresivi la mine pe stradă care mușcă trecătorii, pacienții și musafirii. Avantajul eutanasierii făcute de servicii specializate în comparație cu otrăvirea sau folosirea sticlei pisate este că provoacă o moarte fără dureri și mai rapidă, astfel încât lumea scapă mai repede de exemplarele care pun integritatea fizică în pericol.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote