![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Când atacă, pe străzi (deși în peste 30 de ani de când sunt în București n-am fost mușcat decât o dată, și atunci nu de un maidanez) nu fac decât să își protejeze teritoriul sau puii. Cred că toată lumea e de acord că locul lor nu e în stradă - și iubitori, și neiubitori. Dar nu merită ura noastră. Țăranul a crescut printre animale și a învățat și să le stăpânească, și să le îndrăgească; cu măsură. Numai orașul, cu depărtarea lui de natură, a făcut ca lucrurile să degenereze, fie într-o iubire exagerată față de animale, fie într-o ură nejustificată. Părintele Galeriu spunea că omul a fost făcut ca un părinte peste toate făpturile, și așa trebuie să se poarte; să le stăpânească, dar cu milă. Last edited by N.Priceputu; 23.11.2011 at 11:25:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eutanasierea nu se face din ura, e o utilitate. Si nu e obligatorie, dupa cum ziceam, nimeni nu opreste pe iubitorii de maindaezi sa ia acasa 1-2-3 daca vor, dar sa raspunda pentru ei. |
|
||||
|
||||
![]()
Desigur. De aceea nici nu îi urăsc. Îi ucid fără nici o ură, ca să îndepărtez un pericol. Nici vânătorii nu am auzit să urască animalele vânate.
Iar în ceea ce privește mușcatul, avem experiențe diferite. Am fost mușcat de două ori de câini vagabonzi, o dată necesitând spitalizare. Fiul meu a fost mușcat și a dezvoltat comportament fobic (evită cele mai scurte drumuri daca sunt caini, evita chiar si sa treaca prin fața gardurilor din curțile cu câini, deși știe că sunt închiși). Culmea este că tatăl meu a fost mușcat cel mai frecvent, fiind singurul din familie care dă de mâncare câinilor vagabonzi. Locuiesc vizavi de Spitalul Colentina: dacă vreți să aflați de există ori nu mușcați de câini în București, cel mai bine este să vă uitați în condica de primiri de la Boli Infecțioase de acolo.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|