Citat:
În prealabil postat de AlinB
Femeie, ai probleme serioase, mergi la un psiholog, nu refula asupra altora ceea ce simti tu in interiorul tau la adresa tovarasii tai, oamenii in numele animalelor, doar pentru ca s-au saturat sa fie muscati si fugariti de caini.
Care mafioti?
Te referi la cei care castiga acum de pe urma vaccinurilor pentru caini, mancarii pentru cainii din adaposturi, sterilizarea cainilor (care e doar pe hartie) si care atat timp cat problema ramane asa cum e acum vor castiga mult si bine in continuare?
Nu aplauda, aproba, cu parere de rau pentru ca cei care zic ca is iubitori de caini foarte raman majoritatea la stadiul de vorbe, dar alta solutie nu exista decat ce ai zis tu mai sus, cu imbogatirea mafiotilor si oameni fugariti si mancati in continuare de caini.
Sigur ca da, cu "iubire" fugaresc pe oameni, cu "iubire" isi infig coltii in picioarele lor, cu "iubire" ii maninca de vii, de asa "iubire" tu sa ai parte daca iti convine, lasa-ne pe noi sa ne lipsim de "iubirea" asta.

|
Citat:
Imaginea asta patetica este cumva si pentru cainii care se maninca intre ei pe strazi si se hranesc din gunoaie si propriile excremente sau traiesc in spatii de 2 m2 cu anii, pentru ca asa cred "fanii" lor ca e mai bine pentru ei?
|
Draga prietene,faptul ca ai carente severe in educatie nu este lucrul pe care il observ prima data in abordarile tale.Nu cred ca am facut gradinita impreuna incat sa mi te adresezi cu apelativul "femeie"...insa,fiecare cu ce a primit in familie,asta este.
Iar daca iti imaginezi ca am de gand sa ma justific pentru faptul ca am postat un mesaj conform cu ceea ce simt,dar mai ales cu lucrurile la care am asistat de ani de zile...esti in eroare.
Tu vorbesti...vorbe!Nu ai fost implicat in mod direct pentru a cunoaste dedesubturile murdare ale afacerilor cu cainii maidanezi.Bravezi pe un forum pozand in judecatorul suprem,insa in fapt esti doar o persoana care sta pe margine si tine morala celor care se implica tocmai pentru a nu mai fi animale pe drumuri,influentat fiind probabil de ziarele de can can.
A si nu stiu despre ce persoane care tin caini pe 2 m patrati spui...probabil ii confuzi cu hingherii sau cu colectionarii de animale.Cainii pe care eu i-am luat de pe drumuri au fost tinuti in conditii bune,operati daca a fost cazul,vaccinati,dresaj daca au fost probleme de comportament si ulterior plasati in familii adoptive iubitoare,atat in Romania cat si in tari ale Europei.Insa,fiecare are dreptul la parerile sale...
PS:Astept sa imi spui dupa varsarea de sange ce va urma,de ce inca se afla caini pe strazi!

Desi,cred ca ai putea,daca ai fi mai realist in ceea ce exprimi si de ce dupa ani de ucideri in masa,ei erau inca in numar si mai mare (pana la legea Marinescu) si de ce dupa experimentul de la Pitesti,cand au fost adunati de catre un ong cainii de pe strada,in doi ani erau la loc altii...