![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Iar daca iti imaginezi ca am de gand sa ma justific pentru faptul ca am postat un mesaj conform cu ceea ce simt,dar mai ales cu lucrurile la care am asistat de ani de zile...esti in eroare. Tu vorbesti...vorbe!Nu ai fost implicat in mod direct pentru a cunoaste dedesubturile murdare ale afacerilor cu cainii maidanezi.Bravezi pe un forum pozand in judecatorul suprem,insa in fapt esti doar o persoana care sta pe margine si tine morala celor care se implica tocmai pentru a nu mai fi animale pe drumuri,influentat fiind probabil de ziarele de can can. A si nu stiu despre ce persoane care tin caini pe 2 m patrati spui...probabil ii confuzi cu hingherii sau cu colectionarii de animale.Cainii pe care eu i-am luat de pe drumuri au fost tinuti in conditii bune,operati daca a fost cazul,vaccinati,dresaj daca au fost probleme de comportament si ulterior plasati in familii adoptive iubitoare,atat in Romania cat si in tari ale Europei.Insa,fiecare are dreptul la parerile sale... PS:Astept sa imi spui dupa varsarea de sange ce va urma,de ce inca se afla caini pe strazi! ![]() ![]()
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 23.11.2011 at 14:58:30. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|