View Single Post
Vechi 27.11.2011, 08:52:48
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tunadd Vezi mesajul
Aici e forumul Alte Religii, deci e voie, ba chiar recomandat sa se vorbeasca despre alte religii in aceasta sectiune.
Da, da hai sa vorbim orice ca astazi este recomandat sa vorbim orice. Comunismul a fost mai bun din anumite puncte de vedere decat de regimul de astazi. Asa cum a fost el (ateu) a tinut poporul roman ferit de multe primejdii (gen alte religii). Astazi avem libertatea de vorbi si a face fiecare cum ne taie capul. Noi nu trebuie sa copiem civilizatii si obiceiuri straine, ci trebuie sa urmam sensul ecosistemului din care facem parte. Oricat te-ai chinuit sa adopti o alta religie, atata timp cat ortodoxia este majoritara la noi in tara, te vei lovi de ea inevitabil: la un botez, la o cununie... Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar romanii de alte confesiuni nu sunt altceva pentru mine decat niste tradatori a Sfntei Credinte, pentru care mosii si stramosii nostri au luptat cu pretul vietii lor pentru ca noi astazi sa vorbim aceeasi limba, sa avem aceleasi obiceiuri si avem aceesi CREDINTA. Pentru ce au luptat stramosii nostri? cand voi astazi vindeti lucruri "profunde" (din punctul meu ieftine) din alte civilizatii?

Aprofundeaza frate credinta si religia in care te-ai nascut. Pune mana si citeste cartile Sfintilor Parinti (slava Domnuli sunt cate vrei). Pune in practica ceea ce ne sfatuiesc Apostolii si Sfintii Parinti, roaga-te, tine posturile, participa la Sfanta Liturghie. Dupa cea ai trecut prin toate fazele aceastea nu ai decat sa studiezi si budismul.
Mi se pune negru in fata ochilor cand aud romani de alte confesiuni (gen yoga, budism) ca ei au trecut la aceaste credinte pentru ca ei in ortodoxie nu si-au gasit raspunsurile. Dar daca îi intrebi cele mai elementare lucruri despre ortodoxie habar nu au. In schimb la confesiunea la care au trecut atat de usor li se talamaceste Biblia - bineinteles dupa cum ii taie capul.

"Șoapte diavolești: Citiți Biblia cum vă taie capul că și noi o știm pe dinafară și sfinți in fantezie vă vom face… Vindem yoga, teozofie, spiritism, magie, cultul lui satan: eu sunt Wotan, Mamona, Priap."

Last edited by ovidiu b.; 27.11.2011 at 09:01:55.
Reply With Quote