View Single Post
Vechi 02.12.2011, 12:35:00
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Tu imi spui butonand din fata calculatorului,mie,care sunt implicata in protectia animalelor de ani de zile,ca fenomenul abandonului puilor nu exista,cand solicitarile si sesizarile din primavara si toamna in privinta puilor de caine sau pisica lasati pe drumuri sunt coplesitoare.
Acest lucru il fac tot iubitorii de animale de la oras, care nu se indura sa scape de pui si ii lasa in oras ca sa iaba cineva grija de ei. Daca nu cumva sunt puii facuti in perioada de imperechere tot de cainii maidanezi.
Si eu nu inteleg cum puii sunt de acord sa ii omoare, iar cainii maturi nu, parca nu e acelasi lucru.
Probabil legea Marinescu a dus la cresterea numarului de caini pe strazi. Si Marinescu probabil nu face un pas fara sa fie in masina, ii vede pe caini doar prin parbriz.
Am gasit acum un articol din Adevarul: http://www.adevarul.ro/opinii_la_zi/...437356414.html

"Dacă potăile din București ar arăta ca pufoșeniile din brațele protestatarilor cuțu-cuțu, cu siguranță că toate animalele ar fi adoptate. Pentru așa gingășeli s-ar ridica și moratoriul împotriva adopțiilor internaționale. Numai că pe strada mea câinii nu au botul umed și ochi blânzi, ci sunt vânjoși și turbați. Și nu pun căpșorul pe reverul senatorului Marinescu, ci se adună în haite, în fața blocului."
Reply With Quote