![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Alin,tu ori nu ai citit integral ceea ce s-a postat ori pur si simplu nu vrei sa intelegi.In ambele cazuri,insa,nu este vina mea si nici nu am de gand sa explic si sa reexplic,pentru ca stiu ca daca cineva nu vrea,poti sa ii arati si albul imaculat pe negru,ca el tot va spune ca e gri cu picatele albastre.
Tu imi spui butonand din fata calculatorului,mie,care sunt implicata in protectia animalelor de ani de zile,ca fenomenul abandonului puilor nu exista,cand solicitarile si sesizarile din primavara si toamna in privinta puilor de caine sau pisica lasati pe drumuri sunt coplesitoare. Daca vrei,ti le voi redirectiona si te poti duce singur sa verifici daca e sau nu cum spun eu,insa sa bagi multa benzina,pentru ca va fi nevoie sa alergi de dimineatza pana seara... ![]() Iarta-ma,din fata unui computer si eu pot spune orice,sa filosofez despre activitatile altora si despre ce imi imaginez eu ca este sau nu este.In realitatea imediata,insa se merge pe concret,pe dovezi si pe rezultate... Ca si concluzie,eu nu am timp sa imi pierd minute din viata pe contradictii fara logica sau care nu duc nicaieri,ce am avut de expus se poate citi in postarile anterioare,cine vrea sa priceapa va pricepe,iar cine nu,este alegerea lui si i-o respect. Eu nu am postat pentru a convinge pe cineva,ci doar pentru a informa,pentru ca mai departe fiecare are propria inteligenta si liberul arbitru pentru a-si trage concluziile!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 02.12.2011 at 05:43:58. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|