Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Prietene, iar sustii ca pamentul este plat? Ai adus pana acum vreun verset biblic care sa spijine afirmatiile tale? Cred ca nu! Atunci hai sa vedem ce zice Biblia:
1.Biblia sugereaza ca Pamantul este rotund. Exista cateva pasaje biblice care sugereaza acest adevar:
"Dezmierdându-mă pe rotundul pământului Lui și găsindu-mi plăcerea printre fiii oamenilor". (Pildele lui Solomon 8:31)
"El stă în scaun deasupra cercului pământului; pe locuitori îi vede ca pe lăcuste; El întinde cerul ca un văl ușor și îl desface ca un cort de locuit". (Isaia 40:22)
2.Biblia afirma ca Pamantul nu se sprijineste pe nimic:
"El întinde miazănoaptea peste genune; El spânzură pământul pe nimic". (Iov 26:7)
Asa ca termina cu prostiile si fi mai atent cand citesti Biblia! Doamne ajuta!
|
Dragul meu frate... smintit de gLume, nu credeam să am de-a-face cu un prooroc mincinos inconștient, căci interpretarea ta folosind Scriptura în ideea că pământul ar fi glob e complet falsă, îmi pare rău că trebuie să te contrazic și să răspund insultei tale... o fac iată cu duhul blândeții.
Și v-am mai spus, pământul format din apele de sub cer, nu e glob ci e ca o jumate de sferă, defapt sunt două jumătăți de sferă unite ca baloanele de săpun iar deasupra sunt unite ambele suprafețe plate într-un cerc plat sau un patrat pe care umblăm noi, cerc este ceea ce e luminat și patrat e cu partea întunecată cu tot sau viceversa, iar munții și văile mărturisesc de 7000 de ani până azi de felul cum s-au rupt apele de jos de cele de sus.
În apele de deasupra cerului nu s-a format pământ, globuri, pământuri iar în cer niciatât.
Deci mă întreb retoric, când oare veți înceta să fiți atât siguri în naivitatea și orbirea cu care vă dați știutori și ca să susțineți aberațiile științificilor până acolo încât să le dați lor dreptate prin citate biblice, că cică și scriptura vorbește de un pământ sferic?.. de galaxii, de bigban și de tot felul de fantasmăgării bolnave...
Scriptura vorbește despre exact ce v-am spus eu, și ce vă spun eu... primit de sus ca să nu mor prost:
E un cerc la suprafața plană denivelată și un rotund pe fundul apelor și dedesubt nu e nimic de parcă ar sta spânzurat... dar acolo se face referire și la Mesia... căci lucrurile sunt tainice.
Deci nu se învârte nici pământul, nici soarele, nici luna ca în sitemele planetare născocite de explicaționiști ci doar ochii unor copii se învârt,

copii mari teologi ce fac pe deștepții crezându-i și idolizându-i pe savanții lui pește prăjit pe cărbuni încinși... căci s-au răcit sau rătăcit nu știu.
Voi credeți că eu vă mint? Și dacă eu vă mint din ignoranță să zicem voi credeți că până și Tata vă minte... din răutate?
Dovezile se pot pricepe foarte ușor dacă nu ești superficial în observațiile tale și-ți folosești Darul și Harul.