![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() in urma cu ceva ani, un avion special construit, a efectuat prima calatorie completa in jurul lumii. nici nu vreau sa ma gandesc la explicatiile pe care o sa mi.le dea vsovivi sau florin :D |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sa fim onesti, cine vine aici sa invete? si mai ales de la cine? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prietene, iar sustii ca pamentul este plat? Ai adus pana acum vreun verset biblic care sa spijine afirmatiile tale? Cred ca nu! Atunci hai sa vedem ce zice Biblia: 1.Biblia sugereaza ca Pamantul este rotund. Exista cateva pasaje biblice care sugereaza acest adevar: "Dezmierdându-mă pe rotundul pământului Lui și găsindu-mi plăcerea printre fiii oamenilor". (Pildele lui Solomon 8:31) "El stă în scaun deasupra cercului pământului; pe locuitori îi vede ca pe lăcuste; El întinde cerul ca un văl ușor și îl desface ca un cort de locuit". (Isaia 40:22) 2.Biblia afirma ca Pamantul nu se sprijineste pe nimic: "El întinde miazănoaptea peste genune; El spânzură pământul pe nimic". (Iov 26:7) Asa ca termina cu prostiile si fi mai atent cand citesti Biblia! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur că s-au făcut experimente. Sigur că sînt discuții interminabile pe marginea lor. Să luăm pentru început cazul testelor de pe rîul Bedford: http://en.wikipedia.org/wiki/Bedford_Level_experiment . Da, am citit chiar despre alte lansări de baloane făcute de amatori care se presupune că sînt corecți, adică nu ne dau imagini măsluite. Mă mai documentez încă, concluziile nu sînt clare. Fii sigur că voi reveni cu detalii despre contraargumentele care se aduc, explicînd dpdv optic și relativist (!) de ce uneori orizontul se prezintă convex.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu confunda rotundul cu sfericul. Privește cu luare aminte imaginea din prima postare a acestui thread, unde vei găsi un Pămînt rotund și plat în același timp. :) Mai exact ca un disc sau cilindru cu înălțime mică. Deci cine contrazice Biblia?!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ca acum vine vsovivi sa ne vorbeasca de colturile pamantului :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|