View Single Post
Vechi 07.12.2011, 15:52:24
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
De acord. Dar hai sa vedem reversul. Daca pedepsesti agresorul, fapta lui se sterge cu buretele?Totul va reveni la normal?Victma va reveni la starea de dinainte?
Cred ca astia suntem noi...foarte duri cu altii, foarte ingaduitori cu noi insine.
Cred asa cum spunea si laura, ca totul ar trebui sa se schimbe incepand cu noi. Sa fim noi modele ca fiii nostri sa nu ajunga rau.
Dar daca fii nostri ne vad lupta agerba de a-l pedepsi cat mai strasnic pe agresor, daca vad acea dreptate fara dragoste la noi, oare ce vor invata ei? Sa fie ca noi? sa fie primii care arunca cu piatra?
Ura nu se va stinge cu ura. Iar adevaratul Judecator, care judeca corect si deplin e Dumnezeu. Nu cred ca vom ajunge noi la starea de a judeca atat de intelept. Hai sa-i lasam judecatorului judecata!
Nu de alta, dar nu se stie ce curse ne mai intinde vrajmasul ca putem ajunge sa facem inchisoare nevinovati ptr fapte pe care nu le-am facut, dar pe care le-am condamant asa grav. si in cazul acesta, cu pedeapsa cum va ramane?
Nu doamna, fapta lui nu se sterge cu buretele. Dar in felul acesta ii luam agresorului posibilitatea de a mai viola pe cineva. Doamne ajuta!
Reply With Quote