Citat:
În prealabil postat de maria40
Mai baiatule, trezeste-te dragule! Ba te vrea ba nu te vrea! Ba vrea sa o suni dar prin combinatii....stii!....stai sa o rog pe prietena mea sa-l rog sa ma sune!...se simte jignita la orice adiere de vant! Dar ce esti tu marioneta ei? Tu nu vezi ca fata asta profita de faptul ca o iubesti si atunci te invarte pe degete cum vrea? Las-o in steaua ei si vezi-ti de viata ta! Trezeste-te pana nu e prea tarziu! Tu cu o sensibiloasa din asta vrei sa mergi pe drum in viata? Viata asta nu e formata doar din dulcegarii ,mofturi si fite!
Ce tampenii sunt astea ca ei ii trebuie sol de pace prin prieteni? Dar ce nu are limba sa vorbeasca cu tine daca are ceva sa-ti spuna? Pune tu punctul pe i si stabiliti-va o intalnire si vedeti daca relatia voastra mai are sau nu sorti de izbanda.
Iarta-ma dar ma enerveaza cand vad ce mormoloc esti! Daca ai fi in fata mea te-as scutura un pic poate te-ai trezi la realitate.
|
Ceva de genul vroiam sa zic si eu,tot ca el am fost candva,intr-o situatie izbitor de asemanatoare. Tot ce am facut a fost sa expun concluziile care le-am tras din aceasta intamplare,dupa ce am reusit sa ma "vindec". Doar ca sunt prea direct uneori sau folosesc un vocabular nu tocmai ok. Sunt deacord cu dvs. in mare parte.
Doamne-ajuta!