Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2011, 14:42:13
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
da, stiu ca si eu am avut partea mea de vina, poate o parte mai mare, recunosc asta..... acum o luna, chiar cu cateva zile inainte de ziua mea de nastere, ea a rugat-o pe cea mai buna prietena a ei sa ma convinga sa o sun, pentru ca vroia sa se impace cu mine.... spunea a nici un baiat nu e ca mine....... m-am lasat cu greu convins dar dragostea era prea mare... am sunat-o.... am vorbit cateva zile... insa ceva s-a intamplat, cred ca am spus ceva deplasat care a suparat-o, si totul s-a dus....... dar cum spuneam, atunci cand dispare speranta, apare intunericul...... zilele astea iar incepe sa vorbeasca in fiecare zi cu mine.... imi este teama.... nu prea stiu ce sa fac..... Doamne ajuta!!!
Mai baiatule, trezeste-te dragule! Ba te vrea ba nu te vrea! Ba vrea sa o suni dar prin combinatii....stii!....stai sa o rog pe prietena mea sa-l rog sa ma sune!...se simte jignita la orice adiere de vant! Dar ce esti tu marioneta ei? Tu nu vezi ca fata asta profita de faptul ca o iubesti si atunci te invarte pe degete cum vrea? Las-o in steaua ei si vezi-ti de viata ta! Trezeste-te pana nu e prea tarziu! Tu cu o sensibiloasa din asta vrei sa mergi pe drum in viata? Viata asta nu e formata doar din dulcegarii ,mofturi si fite!
Ce tampenii sunt astea ca ei ii trebuie sol de pace prin prieteni? Dar ce nu are limba sa vorbeasca cu tine daca are ceva sa-ti spuna? Pune tu punctul pe i si stabiliti-va o intalnire si vedeti daca relatia voastra mai are sau nu sorti de izbanda.
Iarta-ma dar ma enerveaza cand vad ce mormoloc esti! Daca ai fi in fata mea te-as scutura un pic poate te-ai trezi la realitate.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o familie anonim30 Intrebari utilizatori 57 27.03.2014 10:00:27
vreau un sfat anocica Generalitati 14 19.02.2014 08:40:08
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07
Vreau si eu pui Muzica Bisericeasca 2 01.04.2008 20:37:26