View Single Post
Vechi 17.12.2011, 11:16:29
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinutza_06 Vezi mesajul
am o intrebare si nu stiu unde sa o scriu, nu stiu daca aici e bine, totusi o scriu. am un iubit catolic cu care ma inteleg foarte bine si la anul am hotarat sa facem nunta pt ca acuma traim in pacat. el nu renunta la religia lui iar eu nu renunt la ortodoxie.mai are un frate si e casatorit tot cu o ortodoxa, au facut casatorie mixta.stiu ca Dumnezeu mi l-a scos in cale, insa nu stiu ce sa fac, nu m-as converti la catolici ca imi iubesc religia, cu ea m-am nascut. credeti ca o sa mearga aceasta casatorie? va rog sa imi dati un sfat. va multumesc
Scuza-ma, dar parca te-ai casatori cu cineva de o credinta total rupta de ortodoxie, care n-are deloc convergente cu ea, asa intrebare ai pus. Daca pana acum v-ati inteles bine, iar diferentele doctrinare n-au fost un impediment pentru iubirea reciproca ,respectul si libertatea(confesionala) personala, tot asa trebuie sa va pastrati relatia si dupa ce o oficializati si sa accedeti impreuna spre o spiritualitate verticalizata, mai complexa, departe de diagonala recalcitranta dintre ortodox si catolic. Nu stiam ca se oficiaza ceremonie religioasa in B.O cu un romano-catolic, stiam doar ca in B.C e posibil acest mariaj mixt. Sa luati decizia botezarii viitorilor copii inainte de casatorie, in deplin acord reciproc, cu maturitate si intelegere, pentru a nu avea discutii dupa. Bafta!

Last edited by ioanna; 17.12.2011 at 11:30:48.
Reply With Quote