View Single Post
Vechi 24.12.2011, 15:00:58
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Atunci arata-mi gandire crestina adventa inainte de anul 300!
Asta tu ar trebui să-mi arăți! Știi... eu sunt cu Scriptura, nu cu Sfânta Tradiție...

Citat:
Depinde ce intelegi prin babilon.
Toată confuzia și harababura dogmatică ce se regăsește în Babilon mistic (Babilonul modern) și care a moștenit suficient de multe elemente din anticul Babilon pentru a putea fi identificat de creștinul sincer.

Citat:
Eu inteleg prin babilon toate cultele protestante si neoprotestante
Ai vreun reper în profeția biblică pentru această înțelegere, ori ai spus asta numai ca să sune?

Citat:
In primul rand alti adventi au spus ca acesti martiri si-au dat viata pentru Iisus dar ei erau in biserica decazuta si ei nu erau in adevar!
Cine sunt acei "alți advenți"? În Biserica AZȘ nu există această învățătură. Cred că faci confuzie. Biserica a început să fie coruptă (și aici mă refer la înaltul cler) abia când a făcut pactul cu Statul păgân.

Citat:
Stim ca la sfasritul vremurilor vin invatatorii inbracati in haine de lup.
Aici ți-ai cam dat cu stângu-n dreptul... Apostolul Pavel spune că lupii răpitori vor veni chiar după moartea lui:

"Căci eu știu aceasta, că după plecarea mea vor intra, între voi, lupi îngrozitori, care nu vor cruța turma." (Fapte 20,29)

Citat:
Dar sa vedem ce spune biblia care tu o consideri ca nu poate fi interpretata decat in modul bisericii adventiste :ca si in toate epistolele lui, cand vorbeste despre lucrurile acestea. In ele sunt unele lucruri grele de inteles pe care cei nestiutori si nestatornici le rastalmacesc ca si pe celelalte Scripturi, spre pierzarea lor [...]Se poate face o legatura a acestui verset cu biserica ortodoxa?
Da, însă una nu tocmai favorabilă...

Citat:
Sunteti statornici? Nu! Din doua motive. A-ti aparut tarziu si v-ati schimbat de multe ori punctele de vedere!
Primul punct e cam absurdișor. Apariția târzie cum indică nestatornicia?
Pentru al doilea, te rog să-mi arăți care doctrină a fost schimbată "de multe ori"?

Citat:
Dar important este ca teoria ta cade deoarece sunt unele lucruri grele de inteles pe care cei nestiutori si nestatornici le rastalmacesc ca si pe celelalte Scripturi, spre pierzarea lor.
A cui este vina că sunt greu de înțeles? A celui superficial ce nu studiază îndeajuns epistolele ap. Pavel (că despre ele scria ap. Petru, nu de "epistolele adventiștilor")!

Citat:
Stim ca sectele din primele secole au disparut!
Nicio problemă, au apărut altele. Eheeei, numai din Biserica Ortodoxă câte așchii sectare n-au sărit în ultima vreme!

Citat:
Tu din acele secte spui ca exista o biserica adevarata!
Adevărata Biserică Curată și Biruitoare n-a dispărut niciodată, chiar dacă a fost nevoită să trăiască în pustiu, cum zice Apocalipsa (nu căuta pe hartă acel "pustiu")-

Citat:
Apoi daca acea teorie despre cele 2300 de zile a fost inteleasa deabia acum in vremurile din urma de ce nu a fost inteleasa si inainte?
Pentru că așa a spus Dumnezeu. N-ai citit profeția? Înainte de a face comentarii din burtă citește Scriptura!