Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Daca eu ma duc la biserica adventa nu gasesc carti scrise de White? Pana in anul 300 de ce nu gasesc asa ceva?
|
Simplu: pentru că ea a trăit in sec. XIX, nu între secolele I-IV
Citat:
Deoarece gandirea asta adventista nu era!
|
Tu ai cerut exemple de "
gândire adventă", nu "
adventistă", adică așteptătoare a revenirii Domnului. Acum ți-e clar?
Citat:
Apoi iar te grabesti sa interpretezi gresit. De unde tragi concluzia ca dupa moartea lui Pavel?
|
Pentru că așa spune el... sau mă rog... după "
plecarea" lui. Nu acesta-i sensul? Adică lupi răpitori urmau să se ridice în Biserică încă din primele secole ale erei creștine... nu aveau ei răbdare să aștepte secolul XX! Abia așteptau să înșface prada: oițele slabe din turma lui Hristos.
Citat:
Dealtfel daca profetia (cea cu 2300 de zile) avea sa fie decoperita la urma biblia se contrazice:Iar cand va veni Acela, Duhul Adevarului, va va calauzi la tot adevarul! Adevarul despre curatarea altarului nu a fost aflat decat in anul aproximativ 1844 deci Iisus a mintit?
|
Omule, ți-am recomandat să citești profeția (
Daniel 8). Până te-ai tot contrazis cu mine, aveai timp s-o citești...
N-am spus că că va lipsi Duhul Sfânt, ci doar că profeția din Daniel 8 va rămâne enigmatică până în zilele sfârșitului. Iată, îți dau mură-n gură (ah, superficialitatea și lenea asta spirituală!):
"Iar vedenia despre seri și despre dimineți, care a fost spusă, este adevărată; tu însă pecetluiește vedenia, că se va întâmpla după multe zile"." (Daniel 8,26)
Citat:
Mai pe la sfarsitul postarii tale gasesc ca biserica a stat in pustiu. Cati ani? Si din ce an in ce an?
|
Știi ceva? Nu-ți mai dau mură-n gură, că apoi mă acuzi că-ți împuiez capul cu "
născociri și alte lucruri nebunești". Citește tu însuți Apocalipsa, dar cu atenție și multă rugăciune.