Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Simplu: pentru că ea a trăit in sec. XIX, nu între secolele I-IVPentru că așa spune el... sau mă rog... după " plecarea" lui. Nu acesta-i sensul? Adică lupi răpitori urmau să se ridice în Biserică încă din primele secole ale erei creștine... nu aveau ei răbdare să aștepte secolul XX! Abia așteptau să înșface prada: oițele slabe din turma lui Hristos.
Omule, ți-am recomandat să citești profeția ( Daniel 8). Până te-ai tot contrazis cu mine, aveai timp s-o citești...
N-am spus că că va lipsi Duhul Sfânt, ci doar că profeția din Daniel 8 va rămâne enigmatică până în zilele sfârșitului. Iată, îți dau mură-n gură (ah, superficialitatea și lenea asta spirituală!):
"Iar vedenia despre seri și despre dimineți, care a fost spusă, este adevărată; tu însă pecetluiește vedenia, că se va întâmpla după multe zile"." (Daniel 8,26)
Știi ceva? Nu-ți mai dau mură-n gură, că apoi mă acuzi că-ți împuiez capul cu " născociri și alte lucruri nebunești". Citește tu însuți Apocalipsa, dar cu atenție și multă rugăciune.
|
Eu o sa fiu mai pe scurt. In primul rand oamenii nu vor mai suferi invatatura sanatoasa. Care? Ca invatatura adventa nu prea a existat in secolele trecute. Apoi o faci sau chiar esti pe naivul. Daca astazi am posibilitatea sa cumpar carti advente de ce nu existau astfel de carti si in primul secol? Pavel scria scrisori pentru nevoile credinciosilor bisericii respective. Dar el stia ca dupa plecarea lui din aceea locatie Cuvintele care le-a zis sau Scrisorile sale vor fi intepretate de unii aiurea! Nu se refera strict la moartea lui, asta te-a invatat pe tine biserica adventa de aceea zici ca dupa moartea apostolilor biserica s-a corupt! Sau capul ei adica prezbiteri care o conduceau au fost corupti.
Revenind la profetie iar o interpretezi cum ai chef tu sau mai bine zis rigid! Spune ca se va intampla dupa multe zile nici macar nu spune ,in vremurile din urma! Dupa multe zile poate sa insemne si in acele zile care s-a pogorat Duhul Sfant dar nu i-ti iese tie pasenta! Dar am vazut ca biblia s-ar contrazice pe sine daca o interpretezi cum zici tu! Apoi citeste tu cand apar aceste zile din urma :
Fapte.2:17"Iar in
zilele din urma, zice Domnul, voi turna
din Duhul Meu peste tot trupul si fiii vostri si fiicele voastre vor prooroci si cei mai tineri ai vostri vor vedea vedenii si batranii vostri vise vor visa.