Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Asta e parerea ta.In opinia mea nu e gresit atata timp cat ajuta omul sa nu cada in erezie.
|
Nu e părerea mea, ci avertizarea lui Dumnezeu! Și nu e o avertizare oarecare, ci una de viață și de moarte (veșnică). În schimb, opinia ta e profund greșită căci Biblia nu se numește "
Sfânta Interpretare", ci Sfânta Scriptură. Dacă vreun teolog vrea să facă interpretarea unui verset, o poate face într-o lucrare separată, nu modificând direct pe textul sacru!
Citat:
Sensul se pastreaza si omul intelege exact ce a vrut sa spuna Pavel.
|
Păi și asta e o problemă, căci modificarea de care vorbim schimbă complet sensul versetului. Din sâmbătă în "
altă zi de odihnă"...
Citat:
Si daca nu duce lumea la erezie si le salveaza sufletele e si mai corect.
|
Aici la fel: chiar duce la erezie și pierde suflete, căci acestea sunt încurajate la neascultare față de porunca lui Dumnezeu (a IV-a din Decalog).
Citat:
Despre blestemul lui Dumnezeu va trebui sa asteptam si vom vedea asupra cui cade.
|
Neascultarea de Dumnezeu
totdeauna duce la blestem. Și în viața aceasta și la judecata de apoi. Ne mai mirăm că noi românii suntem ultima nație din Europa! Păi ce altă nație și-a permis să falsifice Cuvântul lui Dumnezeu tocmai cu privire la o poruncă?!
Citat:
Dupa care le spune ca ramane in continuare o zi de "sabbatismos" dar asta pentru ca erau evrei nu pentru ca ar trebui sa tina in continuare sambata.
|
Nu știu de ce mai încerci să-mi demonstrezi că negrul este alb. Ți-am dat și originalul și versiunea ortodoxă grecească, iar tu negi în continuare evidența... cum se numește asta?