View Single Post
Vechi 29.12.2011, 08:58:38
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
prietene, eu nu sunt ipocrit. Faptul a ea a avut probleme mentale, o zice chiar EA, nu era nevoie ca eu sa o fi consultat sau sa fiu medic. Si apropos, eu lucrez cu tineri si copii cu probleme mentale asa ca am experienta cand vine vorba de astfel de probleme.
Din vasta ta experiență cu tinerii aceia, crezi că vreunul din ei ar putea produce peste 100.000 de pagini de să zicem bastonașe și liniuțe? Nu vorbesc de lucrări în domeniul religiei, sănătății, educației și vieții de familie...

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Iar acum sa-ti zic ce zicea "profetul" White despre morti:
"Sufletul este muritor, numai Dumnezeu este nemuritor. Viata vesnica este darul lui Dumnezeu prin credinta in Hristos. Starea sufletelor dupa moarte este aceea de inconstienta. Va fi o inviere a celor drepti, cat si a celor nedrepti. invierea celor drepti va avea loc la a doua venire a lui Hristos; invierea celor nedrepti va avea loc cu o mie de ani mai tarziu, la incheierea mileniului".
Asta ca sa vezi ca nu sunt pe dinafara si...numai un naiv ar lua de bune scrierile acestei femei. Doamne ajuta!
Nu doar că ești pe dinafară, dar te informezi cu privire la "citatele din White" de pe saituri dubioase. De ce nu cauți direct la sursă?