Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2011, 14:39:23
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Ai ști "câte ceva" în situația că:
1. Ai fi medic de specialitate
2. Ai fi consultat-o

Asta cât privește situația ei medicală. Cât privește caracterizarea operei ei literar-teologice, ai ști "câte ceva" dacă:
3. Ai fi citit câteva cărți de ale ei.

Te afli măcar într-una din situațiile de mai sus? Dacă nu, înseamnă că ești complet pe afară și scrii pe aici doar că n-ai de lucru... în acest caz e chiar pierdere de timp cu tine...
prietene, eu nu sunt ipocrit. Faptul a ea a avut probleme mentale, o zice chiar EA, nu era nevoie ca eu sa o fi consultat sau sa fiu medic. Si apropos, eu lucrez cu tineri si copii cu probleme mentale asa ca am experienta cand vine vorba de astfel de probleme. Citez:
“Pe cand eram inca o copila, parintii mei s-au mutat din Gorham in Portland, Maine. Aici, la varsta de noua ani, s-a intamplat un accident care avea sa-mi afecteze intreaga viata. Impreuna cu sora mea geamana si cu una dintre colegele de scoala traversam o intersectie in orasul Portland, cand o fata de aproximativ treisprezece ani, infuriindu-se datorita unui lucru de nimic, a inceput sa ne urmareasca, amenintandu-ne ca ne loveste…Am intors capul sa vad cat de departe se afla in urma mea si, cand am facut acest lucru, ea a aruncat cu piatra si m-a lovit in nas. Am fost ametita de lovitura si am cazut la pamant, inconstienta. Nu-mi aduc aminte de nimic altceva pentru catva timp dupa accident. Mama mi-a spus ca eram absenta de la ceea ce se petrecea in jurul meu si ca am zacut intr-o stare confuza timp de trei saptamani.” Marturii (vol 1, cap.1- copilaria mea).
Iar acum sa-ti zic ce zicea "profetul" White despre morti:
"Sufletul este muritor, numai Dumnezeu este nemuritor. Viata vesnica este darul lui Dumnezeu prin credinta in Hristos. Starea sufletelor dupa moarte este aceea de inconstienta. Va fi o inviere a celor drepti, cat si a celor nedrepti. invierea celor drepti va avea loc la a doua venire a lui Hristos; invierea celor nedrepti va avea loc cu o mie de ani mai tarziu, la incheierea mileniului".
Asta ca sa vezi ca nu sunt pe dinafara si...numai un naiv ar lua de bune scrierile acestei femei. Doamne ajuta!

Last edited by stefan florin; 28.12.2011 at 15:20:37.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre moarte si pomenirea mortilor AnnaEnache Intrebari utilizatori 42 13.06.2012 09:43:28
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. bitza Generalitati 28 20.03.2011 02:05:27
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Marturii despre moarte Iustin44 Generalitati 14 31.03.2009 23:59:56
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase mara2008 Generalitati 1 20.05.2008 15:07:31