Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Ai ști "câte ceva" în situația că:
1. Ai fi medic de specialitate
2. Ai fi consultat-o
Asta cât privește situația ei medicală. Cât privește caracterizarea operei ei literar-teologice, ai ști "câte ceva" dacă:
3. Ai fi citit câteva cărți de ale ei.
Te afli măcar într-una din situațiile de mai sus? Dacă nu, înseamnă că ești complet pe afară și scrii pe aici doar că n-ai de lucru... în acest caz e chiar pierdere de timp cu tine...
|
prietene, eu nu sunt ipocrit. Faptul a ea a avut probleme mentale, o zice chiar EA, nu era nevoie ca eu sa o fi consultat sau sa fiu medic. Si apropos, eu lucrez cu tineri si copii cu probleme mentale asa ca am experienta cand vine vorba de astfel de probleme. Citez:
“Pe cand eram inca o copila, parintii mei s-au mutat din Gorham in Portland, Maine. Aici, la varsta de noua ani, s-a intamplat un accident care avea sa-mi afecteze intreaga viata. Impreuna cu sora mea geamana si cu una dintre colegele de scoala traversam o intersectie in orasul Portland, cand o fata de aproximativ treisprezece ani, infuriindu-se datorita unui lucru de nimic, a inceput sa ne urmareasca, amenintandu-ne ca ne loveste…Am intors capul sa vad cat de departe se afla in urma mea si, cand am facut acest lucru, ea a aruncat cu piatra si m-a lovit in nas. Am fost ametita de lovitura si am cazut la pamant, inconstienta. Nu-mi aduc aminte de nimic altceva pentru catva timp dupa accident. Mama mi-a spus ca eram absenta de la ceea ce se petrecea in jurul meu si ca am zacut intr-o stare confuza timp de trei saptamani.” Marturii (vol 1, cap.1- copilaria mea).
Iar acum sa-ti zic ce zicea "profetul" White despre morti:
"Sufletul este muritor, numai Dumnezeu este nemuritor. Viata vesnica este darul lui Dumnezeu prin credinta in Hristos. Starea sufletelor dupa moarte este aceea de inconstienta. Va fi o inviere a celor drepti, cat si a celor nedrepti. invierea celor drepti va avea loc la a doua venire a lui Hristos; invierea celor nedrepti va avea loc cu o mie de ani mai tarziu, la incheierea mileniului".
Asta ca sa vezi ca nu sunt pe dinafara si...numai un naiv ar lua de bune scrierile acestei femei. Doamne ajuta!