View Single Post
Vechi 29.12.2011, 13:35:13
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Domnul Iisus voia sa-i fereasca sa nu creada in fantome. Cu dvs. nu a reusit. Tot in fantome credeti. Va inchipuiti ca pe Muntele Schimbarii la Fata, Domnul Iisus statea de vorba cu doua personeje total diferite: cu Ilie cel viu (care nu murise) si cu fantoma lui Moise (se stie ca Moise murise). In loc de aceasta credinta in fantome, nu era mai crestineste sa credeti in inviere. Domnul putea sa-l invie pe Moise oricand si sa-l inalte la El.

Pe Muntele Schimbarii la Fata, Domnul Iisus Hristos sta de vorba cu doua personaje care preinchipuie cele doua categorii de oameni care vor primi mantuirea, la revenirea Mantuitorului: Moise ii reprezinta pe cei ce vor fi inviati pentru viata vesnica iar Ilie ii reprezinta credinciosii ce vor fi gasiti in viata la revenirea Mantuitorului.
E parerea ta ca eu cred in "fantome".Eu cred in nemurirea sufletului si in invierea trupului .Auzi cica Domnul putea oricand sa-l reinvie pe Moise dar mai devreme nu a spus fratele tau : "Ori vrei să mă convingi că Avraam, Isac și Iacov au înviat deja, sau mai grav: că au înviat încă de pe vremea lui Moise? Folosind acest argument aiuristic, faci harcea-parcea întreaga doctrină despre înviere!" ?