View Single Post
Vechi 08.01.2012, 16:06:12
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TudorN Vezi mesajul
Se pare ca s-au nascut niste controverse. Nu stiu unde am dat impresia ca "ca stie el(eu) ca nu este pacat tatuarea" ; poate nu m-am exprimat prea bine, insa din sfera mea de cunostiinte, mica ce-i drept, stiam ca e un subiect a carui verdict e oarecum in "balanta"; dupa cum am putut citi in raspunsuri, o parte sunt contra, o parte neutri sau ok cu ideea de a te tatua. Acum, dadusem un reply pe prima pagina, asumandu-mi faptul ca nu stiu multe lucruri, deci inca nu m-as considera un adult in adevaratul sens al cuvantului, la cei 20 de ani ai mei. M-am uitat putin ca mâța-n calendar la primu raspuns referitor la intrebarea mea, pentru ca, neinitiat cum sunt, mai ca te-am crezut pe cuvant :). Apreciez raspunsurile si sincer nu m-am asteptat la asemenea discutii lejere as spune, avand in vedere ca suntem pe un forum crestin. Sa mi se ierte vorba, dar aveam impresia ca lumea o sa aiba un baț infipt in....stiti si voi zicala. :)

Nu iti fa atitea probleme si te rog sa ma ierti in partea mea de vina ce imi apartine privind amploarea pe care a luat-o subiectul . Tu , in functie de interes, vei gasi aici ce iti place : daca vrei poti sa te tatuezi si si cum, daca nu , iarasi este bine ! Dar daca pui problema de Hristos atunci lucrurile nu pot avea decit un singur sens . Ramnine sa gasesti calea dreapta !