View Single Post
Vechi 09.01.2012, 02:38:04
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Ai dreptate numai ca nu esti atenta la toate , toate lucrurile de sub privirea ta !
Pun o intrebare si imi cer sute de scuze sa nu te superi pt. asta (asa este moda acum , altfel nu se mai poate discuta !) daca ti-ar cadea in mina o Biblie dar fara coperti , cum ai sti ca este ortodoxa sau nu , ca are greseli de tipar sau nu ? O psaltire scrisa in romana dar venita de nu stiu unde , de oriunde, si si ea este fara coperti , de unde ai sti daca este sau nu ortodoxa ?
Revenind, nu am pocit nici un nume ! Hristos nu a spus nici o data ceea ce eu am scris . Hristes poate ca da ! Unu-i unu si altu-i altul ! De aceea am si intarit ca nu este greseala de scriere.
Date fiind acestea , despre evanghelia lui Iuda ce sa mai vorbim ? Fi atent cui te inchini si ce citesti , altfel poti cadea in pacate (mergind chiar pina la erezie ).
Asa este Zaharia nu prea sint atenta nici nu iti citesc mesajele tale pina la capat sint prea lungi frate stii.... sint certata cu timpul,si nici nu am rabdare sa citesc si sa recitesc,la intrebarea cu biblia fara coperta ce sa zic poate nu as recunoste-o. Mersi de sfat dar eu stiu exact la cine ma inchin nu stiu tu?
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote