Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.01.2012, 16:02:04
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Uite Zaharia pe mine ma deranjat ca ai pocit numele lui Hristos, or eu de la teologi am mai mare pretentie macar ca sint ei ironici in exprimarea lor, sa nu luam in ras lucrurile sfinte ca evanghelie,cruce, Maica Domnului unii scriu MD,si alte. Acum iarta-ma si tu ca m-am bagat in discutie eu care mai mult tac.
An nou cu bucurii.
Ai dreptate numai ca nu esti atenta la toate , toate lucrurile de sub privirea ta !
Pun o intrebare si imi cer sute de scuze sa nu te superi pt. asta (asa este moda acum , altfel nu se mai poate discuta !) daca ti-ar cadea in mina o Biblie dar fara coperti , cum ai sti ca este ortodoxa sau nu , ca are greseli de tipar sau nu ? O psaltire scrisa in romana dar venita de nu stiu unde , de oriunde, si si ea este fara coperti , de unde ai sti daca este sau nu ortodoxa ?
Revenind, nu am pocit nici un nume ! Hristos nu a spus nici o data ceea ce eu am scris . Hristes poate ca da ! Unu-i unu si altu-i altul ! De aceea am si intarit ca nu este greseala de scriere.
Date fiind acestea , despre evanghelia lui Iuda ce sa mai vorbim ? Fi atent cui te inchini si ce citesti , altfel poti cadea in pacate (mergind chiar pina la erezie ).

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
simboluri neintelese sorinpetoanca Pictura si Sculptura Bisericeasca 8 11.03.2014 00:23:35
Simboluri religioase in marile religii Iordache Adrian Intrebari utilizatori 7 24.07.2011 17:03:45
Pot anumite icoane sa dauneze? tigerAvalo9 Generalitati 5 01.05.2010 19:08:29
Cand si cum se tin anumite posturi !!!!! vasiram2006 Rugaciuni 13 23.01.2009 08:34:56
Despre simboluri si rituri strajeru Secte si culte 0 26.11.2007 01:34:48