13.01.2012, 13:58:35
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90
Eu nu vorbeam neaparat de metode contraceptive. Poate doi oameni care se vad saraci si neputand a creste mai multi copii, nu mai au relatii sexuale, tocmai in ideea ca nu pacatuiesc folosind metode contraceptive si nici nu aduc pe lume mai multi copii decat pot duce. Mi se pare de bun simt sa te opresti la un moment dat, mai ales daca vezi ca nu mai e cum si unde sa cresti atatia copii. Zicala aceea cu "unde mananca doua guri, pot manca si trei" nu se mai aplica in zilele noastre, pentru ca unui copil trebuie sa ii oferi mai mult decat indeplinirea nevoilor primare de hrana si adapost [care... si astea sunt destul de greu de indeplinit pentru multi, data fiind situatia economica actuala].
Si repet, nu am nimic impotriva celor care fac 10-12-15 copii. Daca au cu ce sa ii creasca si sa le ofere ceea ce au nevoie, ferice de ei!
|
Daca se foloseste abstinenta ca si o metoda de curatire si omul se opreste la 2 copii nu e un pacat. Dar repet asta doar daca se foloseste abstinenta ca metoda de curatire si nu ca metoda contraceptiva. Nu e tot aia.