View Single Post
Vechi 16.01.2012, 15:31:12
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Pai sa'i crezi pe cuvant. Ca nicio scoala/gradinita serioasa nu iti va lua copilul fara sa aiba vaccinarile si analizele la zi. Dupa un scandal monstru facut de o doamna isterica, asistenta de la gradinita noastra s'a vazut nevoita sa ia copilul fara carnet de vaccinari. Pentru ca si mamica aia visa teorii ale conspiratiei si avea impresia ca scopul intregului univers este de a'i ucide pretiosul ei odor. Si uite asa, in scurt timp, copila ne'a infestat pe toti cu streptococ betahemolitic. Am avut epidemie in gradinita, toti copiii au umblat pe la doctori, iar eu de luni de zile nu pot scapa de el si imi provoaca diverse alte probleme de sanatate.
Daca ai astfel de impresii [si nu ma refer la tine, in mod special, ci generic vorbind], atunci tine'ti copilasul acasa, unde intra in contact numai cu parintii si familia. Scoleste'l acasa! Si cand va fi mare, bolnavicios si cu greutati de integrare in societate, sa dai vina pe doctori.

Ceva scîrțîie urît în povestea asta: dacă acel copil a fost sursa problemelor celorlalți (vezi, să nu greșești cînd afirmi așa ceva), presupunînd că ei au fost vaccinați, DE CE AU FĂCUT TOTUȘI BOALA RESPECTIVĂ?????????

Ce rost mai are vaccinul dacă nu te protejează de bolile celor care, în inconștința lor, nu se vaccinează? Apropo, ăsta e unul din motivele pentru care nu vreau să-mi vaccinez bebele: nici un vaccin nu garantează prevenirea bolii respective. Mai mult, chiar dacă "prinde", expiră după o vreme și injecția trebuie repetată, adică nu sînt garantate pe viață.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote