![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai astfel de impresii [si nu ma refer la tine, in mod special, ci generic vorbind], atunci tine'ti copilasul acasa, unde intra in contact numai cu parintii si familia. Scoleste'l acasa! Si cand va fi mare, bolnavicios si cu greutati de integrare in societate, sa dai vina pe doctori. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceva scîrțîie urît în povestea asta: dacă acel copil a fost sursa problemelor celorlalți (vezi, să nu greșești cînd afirmi așa ceva), presupunînd că ei au fost vaccinați, DE CE AU FĂCUT TOTUȘI BOALA RESPECTIVĂ????????? Ce rost mai are vaccinul dacă nu te protejează de bolile celor care, în inconștința lor, nu se vaccinează? Apropo, ăsta e unul din motivele pentru care nu vreau să-mi vaccinez bebele: nici un vaccin nu garantează prevenirea bolii respective. Mai mult, chiar dacă "prinde", expiră după o vreme și injecția trebuie repetată, adică nu sînt garantate pe viață.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Nu gresesc, analizele celor de la SANEPID si de la medicii de familie au confirmat faptul ca acel copil a fost sursa. 2. Streptococul betahemolitic nu este o boala, ci o bacterie, care da nastere unor boli ca scarlatina, angine, septicemii, endocardite etc. Aceasta bacterie este descoperita cand se efectueaza exsudatul faringian. Pentru ca era inceput de an scolar, toti copiii [si cadrele didactice si nedidactice] isi efectuasera acest examen cu aproximativ o saptamana sau doua inainte de sosirea fetitei respective. Si repet, ca sa nu fiu inteleasa gresit, acea mamica nu refuzase doar vaccinurile, ci orice fel de investigatie medicala efectuata asupra copilului. Daca ar fi dus'o la medic inainte de a veni la gradinita, ar fi stiut ca e purtator de streptococ, i'ar fi administrat un tratament cu antibiotic si ar fi venit la gradinita cu o saptamana sau doua mai tarziu. In momentul in care un parinte a sunat la gradinita sa anunte ca a fost cu copilul la doctor si i s'a descoperit aceasta bacterie in gat, asistenta medicala a fost nevoita sa contacteze SANEPID'ul si sa efectueze exsudatul faringian tuturor copiilor si angajatilor din gradinita. Dintre angajati, doar eu m'am ales cu minunatia aceasta in gat, de care incerc sa scap din octombrie. Ma rog, detaliile sunt irelevante. Ce incerc eu sa spun e ca nu trebuie sa avem mintea chiar atat de incuiata si sa privim doar inainte. Uneori, mai ales cand e vorba de copiii nostri, trebuie sa mai lasam putin ochelarii de cal si sa ne supunem unor reguli de bun'simt, fie ca ne place fie ca nu. Atitudinea de "hai sa il iau pe NU in brate" nu a ajutat pe nimeni niciodata. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu eu, nu eu :)
|
||||
|
||||
![]()
Anna,si ce legatura are cu vaccinul daca el oricum avea altceva?? Adica nu se discuta despre a vrea sau a nu vrea sa ne ducem copiii la doctor,ci despre altceva
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ce parere aveti despre vaccinul Rotarix?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Un mucilagiu de orez, un ceai de menta , o supa de morcovi, paine uscata...iata meniul natural al unui copil care se imbolnaveste de rotavirus.(si trece intr-o zi, maxim doua)
Atunci daca hrana ne poate deveni un medicament, ptr ce trebui introdus in corpul copilasului un vaccin care sa ii zdruncine din temelii sistemul imunitar, deoarece este perceput ca o avalansa? Deja cred ca se exagereaza. Nu mai lasi copilul sa stranute...jap vaccin antigripal, nu il lasi sa faca rujeola, rubeola, oreion...jap ROR, nu il mai lasi sa faca varicela? Oameni buni, asta sunt bolile copilariei, e firesc sa le faca acum, e chiar foarte bine. O astfel de boala se trateaza relativ usor si ofera imunitate pe viata, pe cand un vaccin ofera o imunitate de 10-20 de ani! Si atunci sa te trezezsti al 25-30 de ani ca faci rujeola, sau oreion(mai ales la barbati) sau varicela.... Groaznic! Din incercarea nebuna de a-i "pazi" ii transformam pe copii in copii de laborator!Caliti-i, lasati sa invete sa lupte! Nu de alta, dar cubul se sticla se va sparge la un moment dat...si atunci va fi vai!
|
|||
|
|||
![]()
al meu a facut boala (desi cred ca totusi a fost vaccinat.. nu mai caut acum).
A fost contaminat in spital (la o vizita medicala), ca la vremea aceea nu mergea la gradinita, statea doar acasa sau in casa bunicilor, se deplasa cu autoturismul.. nu ar fi avut de unde sa ia boala decat din spital. Boala nu este o tragedie. Diaree severa cateva zile. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am niste intrebari: 1. care vacin din Romania se face impotriva streptococului hemolitic?(din cate stiu eu, deocamdata se fac vacinurile DT, DTP, Antipolio, ROR.) 2. Despre care tip de streptococ este vorba? de tip a, b, c, g? Streptococul se poate lua din parc, din statia de autobuz, din sala de asteptare a medicului de familie, din magazin, din......Din toate locurile posibile. Putea sa aiba toate vacinurile posibile, copilul tot lua streptococul.Dovada e ca l-au luat toti ceilalti. Greseala e alta: fara vacinuri se poate primi copilul in colectivitate, dar fara exudat, examen coproparazitologic nu avea ce sa caute acolo! Oricat s-ar isteriza mama.Greseala a fost a asistentei.La noi, in prima zi de gradi sta asistenta in usa. Ai analizele? Sunt ok? Atunci intri.Daca nu, intri cand sunt analizele bune. Si la gradinita noastre sunt o multime de parinti care au refuzat vaccinurile. Asta nu inseamna ca acuzam un un parinte de ingustime de minte, din cauza ca micutul meu a luat streptococul. Ce atata agitatie? Tot nu inteleg. Daca se face o antibiograma se poate observa care e tipul de antibiotic potrivit in raport cu organismul persoanei respective. Acusi o sa acuzam copiii nevacinati ca ii imbolnavesc pe ceilalti de rinofaringita, rintita alergica,enteroviroza sau te mai miri ce alte boli specifice copiilor.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|