Citat:
În prealabil postat de maria32
cu noi insine si cu o viata traita intru Hristos. sa votam cu noi si familiile noastre crescandu-ne copiii cu frica de Dumnezeu si rabdand pana cand ei vor fi mari si ne vor putea ajuta conducand tara, si ajutandu-ne batranii sa aiba un sfarsit linistit si decent. Caci ei nu mai pot lupta si munci dar noi o putem face. Zic sa luptam nu pe strada ci la locul de munca, acasa, intorcandu-ne la casa parinteasca de la tara si reinviind agricultura tarii asteia atat de bogata alta data.
|
Problema e ca putini sunt cei care mai vor sa faca ceva si la tara. M-am crucit anul trecut de Paste cand imi spune o femeie de la tara (trecuta de 60 de ani) ca se duce la buticul din sat sa cumpere un blat pentru tort. Na, ce sa ne mai miram de piti de prin orase ca nu fac nimic prin bucatarie! Eu nu pot sa zic ca mi s-au miscorat veniturile dar fac tot ceea ce imi sta in putinta sa reduc costul cumparaturilor....de un an fac painea in casa incerc sa nu mai cumpar mezeluri ca sunt si scumpe si nesanatoase nici dulciuri nu mai cumpar le prepar in casa. Eu una ma pregatesc pentru ceea ce e mai rau, ca la bine mai putin ne putea astepta de acum incolo