Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 19:39:31
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
cu noi insine si cu o viata traita intru Hristos. sa votam cu noi si familiile noastre crescandu-ne copiii cu frica de Dumnezeu si rabdand pana cand ei vor fi mari si ne vor putea ajuta conducand tara, si ajutandu-ne batranii sa aiba un sfarsit linistit si decent. Caci ei nu mai pot lupta si munci dar noi o putem face. Zic sa luptam nu pe strada ci la locul de munca, acasa, intorcandu-ne la casa parinteasca de la tara si reinviind agricultura tarii asteia atat de bogata alta data.
Problema e ca putini sunt cei care mai vor sa faca ceva si la tara. M-am crucit anul trecut de Paste cand imi spune o femeie de la tara (trecuta de 60 de ani) ca se duce la buticul din sat sa cumpere un blat pentru tort. Na, ce sa ne mai miram de piti de prin orase ca nu fac nimic prin bucatarie! Eu nu pot sa zic ca mi s-au miscorat veniturile dar fac tot ceea ce imi sta in putinta sa reduc costul cumparaturilor....de un an fac painea in casa incerc sa nu mai cumpar mezeluri ca sunt si scumpe si nesanatoase nici dulciuri nu mai cumpar le prepar in casa. Eu una ma pregatesc pentru ceea ce e mai rau, ca la bine mai putin ne putea astepta de acum incolo
Vechi 16.01.2012, 19:42:27
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
M-am crucit anul trecut de Paste cand imi spune o femeie de la tara (trecuta de 60 de ani) ca se duce la buticul din sat sa cumpere un blat pentru tort.
Si cred ca asta spune mai mult decat o filosofie de 100 de pagini.
Vechi 16.01.2012, 19:43:12
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Si cred ca asta spune mai mult decat o filosofie de 100 de pagini.
intr-adevar. acesta este tristul adevar.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Vechi 16.01.2012, 19:42:39
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Implicit

Citat:
Problema e ca putini sunt cei care mai vor sa faca ceva si la tara. M-am crucit anul trecut de Paste cand imi spune o femeie de la tara (trecuta de 60 de ani) ca se duce la buticul din sat sa cumpere un blat pentru tort. Na, ce sa ne mai miram de piti de prin orase ca nu fac nimic prin bucatarie!
exact asta voiam sa subliniez si eu.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Vechi 16.01.2012, 20:31:39
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Problema e ca putini sunt cei care mai vor sa faca ceva si la tara. M-am crucit anul trecut de Paste cand imi spune o femeie de la tara (trecuta de 60 de ani) ca se duce la buticul din sat sa cumpere un blat pentru tort. Na, ce sa ne mai miram de piti de prin orase ca nu fac nimic prin bucatarie! Eu nu pot sa zic ca mi s-au miscorat veniturile dar fac tot ceea ce imi sta in putinta sa reduc costul cumparaturilor....de un an fac painea in casa incerc sa nu mai cumpar mezeluri ca sunt si scumpe si nesanatoase nici dulciuri nu mai cumpar le prepar in casa. Eu una ma pregatesc pentru ceea ce e mai rau, ca la bine mai putin ne putea astepta de acum incolo
Probabil primea bani din afara si isi putea permite sa cumpere! Nu vad de ce am judeca-o neaparat, poate nu stia sa gateasca, sau era bolnava si nu putea. Nu trebuie sa raportam totul la propria persoana.
Vechi 16.01.2012, 20:38:27
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Probabil primea bani din afara si isi putea permite sa cumpere! Nu vad de ce am judeca-o neaparat, poate nu stia sa gateasca, sau era bolnava si nu putea. Nu trebuie sa raportam totul la propria persoana.
Poate asta era cazul femeii respective. Dar stiu eu alte exemple unde nu e cazul. Nu primesc bani din afara, probabil ca nu stiu sa gateasca, dar asta pentru ca nu le intereseaza, si singura boala de care sufera e lenea. Dar tot statul e vinovat ca nu bani sa cheltuie pe prostii.
Am sa va dau un exemplu. Pentru cine e din Bucuresti si merge cu metroul pe la Unirii stie cu siguranta ca este un barbat cu picioarele taiate de la genunchi care cerseste. Acum ceva timp am vazut la televizor un reportaj despre cersetori, unde i-au luat si acestuia un interviu. Stiti ce facea? Dadea vina pe stat ca are pensia prea mica si ca nu se poate descurca. De ce? Pentru ca doar tigarile il costau 3 milioane pe luna, dupa cum spune el. Deci? Cum e?
Vechi 16.01.2012, 21:07:38
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Poate asta era cazul femeii respective. Dar stiu eu alte exemple unde nu e cazul. Nu primesc bani din afara, probabil ca nu stiu sa gateasca, dar asta pentru ca nu le intereseaza, si singura boala de care sufera e lenea. Dar tot statul e vinovat ca nu bani sa cheltuie pe prostii.
Am sa va dau un exemplu. Pentru cine e din Bucuresti si merge cu metroul pe la Unirii stie cu siguranta ca este un barbat cu picioarele taiate de la genunchi care cerseste. Acum ceva timp am vazut la televizor un reportaj despre cersetori, unde i-au luat si acestuia un interviu. Stiti ce facea? Dadea vina pe stat ca are pensia prea mica si ca nu se poate descurca. De ce? Pentru ca doar tigarile il costau 3 milioane pe luna, dupa cum spune el. Deci? Cum e?
In general nu sunt de acord cu fumatul si sunt de acord ca ar trebui in cazuri extreme sa se renunte la vicii pentru a putea sa folosesti banii pentru mancare si cheltuieli, dar poate ca omul acesta nu e interesat sa manance si nu se poate lasa de viciul lui. Nu e normal nici sa dai vina pe stat dar nici sa acuzam acest barbat, pe langa ca are picioarele taiate nici o ultima placere sa nu aiba?
Vechi 16.01.2012, 21:31:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Question

Citat:
În prealabil postat de tunsdiana Vezi mesajul
sa acuzam acest barbat, pe langa ca are picioarele taiate nici o ultima placere sa nu aiba?
. . . . .
Vechi 16.01.2012, 22:00:10
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
. . . . .
Nu m-am exprimat eu bine, ma refeream ca nu e destul ca e asa amarat si fara picioare, sa i se ia si placerea fumatului, nu inteleg de ce v-ati alarmat totusi.
Vechi 16.01.2012, 22:17:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu m-am exprimat eu bine, ma refeream ca nu e destul ca e asa amarat si fara picioare, sa i se ia si placerea fumatului, nu inteleg de ce v-ati alarmat totusi.
Deci , tot "alarmat " sunt !
Revenind cu mai multa seriozitate , te rog inca odata sa te gandesti la cele spuse ! Amarat , pot fi si eu , si tu , ori si cine , Doamne fereste ! Fara picioare , bolnav de cancer , Doamne Fereste ! Ti se pare normal a pacatui voit sau de a accepta pacatul cand esti amarat sau extrem de bolnav ? Adica , mataluta sau eu , sau oricine de aici sau de oriunde , de este la limita vietii , la finalul ei , trebuie sa i se accepte orice dorinta pacatoasa ? Te intreb si eu pe dumneata , caci este scris la dumneata ,ortodox !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 02:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 16:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 02:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 22.01.2011 00:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 01:42:13