View Single Post
Vechi 17.01.2012, 06:35:05
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Pacat ca limba mea pare chineza pentru tine. Sunt sigur ca nu din prostie ci din rautate nu vrei sa vezi ca eu ma refer la cei ce se intorc de la munca, unde nu cunoastem nimic despre conditiile in care lucreaza, nicidecum la cei ce pleaca nespalati de-acasa.
Am stat in genunchi intr-o manastire foarte populara, in spatele unui om care trecuse prin grajd, inainte sa vina acolo. Am luat-o ca pe o incercare la care, zic eu ca am facut fata. Cine sunt eu sa intreb de ce? Daca mintea mi-ar sta la rugaciune, asa cum spun mereu altora sa faca, n-as mai avea timp sa judec pe cel de langa mine, mai mult decat pe mine insumi. Dar pentru asta e nevoie de niste ani... Ceva mai multi de... sapte...
Intr'un autobus sau pe strada se vede clar diferenta dintre cei care se intorc de la munca si cei care sunt certari cu apa, insa se considera foarte ingrijiti si pusi la punct, doar pentru ca duhoarea lor e "acoperita" [mai bine zis amestecata] cu parfumuri ieftine, imitatii ale celor scumpe.

Iar sa mergi la biserica sau la manastire direct din grajd e intr'adevar foarte frumos!
Reply With Quote