View Single Post
Vechi 17.01.2012, 13:29:18
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
In comunism nu a fost nici o echitate. A fost o campanie miseleasca de eliminare a valorilor. O campanie de eliminare a celor care aveau alte pareri si aveau si curajul sa le expuna. De ce sa primeasca toti acelasi salariu. Muncesc toti la fel? Au toti aceleasi rezultate? Au toti aceeasi raspundere?

Va rog sa ne spuneti si nou cam care au fost solutiile opozitiei ca eu nu am auzit decat de solutia schimbarii lui Basescu si a lui Boc.
Nu am inregistrarile cu afirmatiile domnului Ponta si nu stiu nici cum sa le gasesc. Probabil ca le puteti gasi daca cautati pe net. Oricum nu vreau sa mai continuam cu politica ca nu ajungem niciunde,sunt discutii sterile, fara rost, cine nu vrea sa auda nu va auzi nici cu explicatii, dovezi sau altele asemenea.

Sunt de acord ca a fost o eliminare a valorilor, atatia oameni dusi la Canal si inchisori.

Nu spun sa primim toti la fel, nu e normal, eu va spun din ce am auzit, deci cazuri concrete de oameni acre spuneau ca au fost sefi pe vremea lui Ceausescu si nu era diferenta asa de mare intre ei si muncitori.

Salariul nu trebuie sa fie egal pt toata lumea, doar ca nu e normal sa fie asa diferente mari intre oameni ca in prezent.