Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 20:42:50
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Stiu ca o sa sune abstract si populist, dar ei se ocupa cu securitatea tarii. Chiar se ocupa. Sunt lucruri complexe pe care noi oamenii de rand nu le stiu. Si e normal sa nu stim lucrurile ce tin de securitate. Comparativ cu statele dezvoltate procenutul din PIB alocat apararii si serviciilor de securitate este foarte mic (si ma refer la procent si nu la sume care sunt incomparabil mai mici).
Sau poate nu se vrea sa stim, tocmai pentru ca daca am sti nu s-ar justifica salariile.

Eu cred ca se ocupa cu : apararea presedintelui si a demnitarilor in general, facilitarea masluirii alegerilor si in rest cu taierea frunzelor la caini.
Vechi 16.01.2012, 20:48:54
candles in the wind candles in the wind is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.10.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Da un articol realist pt un basist.acest "senator"imi intareste a mia oara convingerea ca acesti oameni cu limbaj si mentalitati de autobaza si de tractoristi nu isi merita locul..exemplul I'll au la varf..gaozar..tiganca imputita..etc etc..ce drept are acest "om" sa ne faca viermi?si totusi..I'll consideri realis..
Vechi 16.01.2012, 20:51:51
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Echitate=comunism???? Cred ca sinteti prea tinara si inca visatoare. Comunismul nu inseamna echitate, puteti privi la una din tarile comuniste existente pe planeta, Coreea de Nord. Ati vazut imagini cind a murit conducatorul lor. Ati dori sa traiti intr-o societate ca aceea?
Referitor la pensii CAP, bineinteles: mama mea.

Referitor la proteste:mai sint 3 luni pina la alegeri. Chiar asa de nerabdatori sint cei din opozitie sa puna mina pe putere incit doresc alegeri anticipate? Si pentru 3 luni gasiti justificabile distrugerile si haosul pe care il creaza?

Pe de alta parte, am tot asteptat din partea celor din opozitie SOLUTII. Nu au spus nici un cuvint. Din acest motiv cred ca nu doresc decit sa puna mina pe putere si atit.
Binenteles ca nu echitate la modul ideal, dar totusi era o mai mare egalitate decat acum, nu era o diferenta enorma la salarii intre angajatul de rand muncitor in fabrica si seful lui
asa cum e acum. Nu doresc intoarcerea comunismului. Nu numai opozitia doreste alegeri anticipate ci si oamenii de pe strada. Au dat o gramada de solutii d-voastra nu ati vrut sa auziti.

Last edited by TunsDiana; 16.01.2012 at 20:56:22.
Vechi 16.01.2012, 20:54:25
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Din fericire nu l-am votat niciodata pe Basescu.
Vechi 16.01.2012, 21:00:10
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
. . . . .
Nu m-am exprimat eu bine, ma refeream ca nu e destul ca e asa amarat si fara picioare, sa i se ia si placerea fumatului, nu inteleg de ce v-ati alarmat totusi.
Vechi 16.01.2012, 21:03:10
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Din fericire nu l-am votat niciodata pe Basescu.
Nici eu, din nefericire multi l-au votat si nu o data, de doua ori plus referendumul in care si-au dat acceptul sa ramana presedinte, si s-au trezit acum la spartul targului sa faca scandal, in loc sa fii reactionat cand au fost acele taieri, deja e prea tarziu, cata ipocrizie, totusi, nu?
Vechi 16.01.2012, 21:17:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu m-am exprimat eu bine, ma refeream ca nu e destul ca e asa amarat si fara picioare, sa i se ia si placerea fumatului, nu inteleg de ce v-ati alarmat totusi.
Deci , tot "alarmat " sunt !
Revenind cu mai multa seriozitate , te rog inca odata sa te gandesti la cele spuse ! Amarat , pot fi si eu , si tu , ori si cine , Doamne fereste ! Fara picioare , bolnav de cancer , Doamne Fereste ! Ti se pare normal a pacatui voit sau de a accepta pacatul cand esti amarat sau extrem de bolnav ? Adica , mataluta sau eu , sau oricine de aici sau de oriunde , de este la limita vietii , la finalul ei , trebuie sa i se accepte orice dorinta pacatoasa ? Te intreb si eu pe dumneata , caci este scris la dumneata ,ortodox !
Vechi 16.01.2012, 21:24:46
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
In general nu sunt de acord cu fumatul si sunt de acord ca ar trebui in cazuri extreme sa se renunte la vicii pentru a putea sa folosesti banii pentru mancare si cheltuieli, dar poate ca omul acesta nu e interesat sa manance si nu se poate lasa de viciul lui. Nu e normal nici sa dai vina pe stat dar nici sa acuzam acest barbat, pe langa ca are picioarele taiate nici o ultima placere sa nu aiba?
Poate ca Dumnezeu i-a dat un semn. Poate ca trebuia sa se intoarca spre Dumenzeu si nu spre fumat. Scopul vietii noastre ar trebui sa fie mantuirea si nu complacerea in situatia mizera in care ne aflam si in placeri. Mai ales astfel de placeri.
Vechi 16.01.2012, 21:26:04
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Echitate nu o sa fie niciodata decat daca se mai intoarce comunismul.
Sa inteleg ca in comunism a fost echitate? O Doamne.
Vechi 16.01.2012, 21:31:42
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Binenteles ca nu echitate la modul ideal, dar totusi era o mai mare egalitate decat acum, nu era o diferenta enorma la salarii intre angajatul de rand muncitor in fabrica si seful lui
asa cum e acum. Nu doresc intoarcerea comunismului. Nu numai opozitia doreste alegeri anticipate ci si oamenii de pe strada. Au dat o gramada de solutii d-voastra nu ati vrut sa auziti.
In comunism nu a fost nici o echitate. A fost o campanie miseleasca de eliminare a valorilor. O campanie de eliminare a celor care aveau alte pareri si aveau si curajul sa le expuna. De ce sa primeasca toti acelasi salariu. Muncesc toti la fel? Au toti aceleasi rezultate? Au toti aceeasi raspundere?

Va rog sa ne spuneti si nou cam care au fost solutiile opozitiei ca eu nu am auzit decat de solutia schimbarii lui Basescu si a lui Boc.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13