![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca se ocupa cu : apararea presedintelui si a demnitarilor in general, facilitarea masluirii alegerilor si in rest cu taierea frunzelor la caini. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asa cum e acum. Nu doresc intoarcerea comunismului. Nu numai opozitia doreste alegeri anticipate ci si oamenii de pe strada. Au dat o gramada de solutii d-voastra nu ati vrut sa auziti. Last edited by TunsDiana; 16.01.2012 at 20:56:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Din fericire nu l-am votat niciodata pe Basescu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am exprimat eu bine, ma refeream ca nu e destul ca e asa amarat si fara picioare, sa i se ia si placerea fumatului, nu inteleg de ce v-ati alarmat totusi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu, din nefericire multi l-au votat si nu o data, de doua ori plus referendumul in care si-au dat acceptul sa ramana presedinte, si s-au trezit acum la spartul targului sa faca scandal, in loc sa fii reactionat cand au fost acele taieri, deja e prea tarziu, cata ipocrizie, totusi, nu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Revenind cu mai multa seriozitate , te rog inca odata sa te gandesti la cele spuse ! Amarat , pot fi si eu , si tu , ori si cine , Doamne fereste ! Fara picioare , bolnav de cancer , Doamne Fereste ! Ti se pare normal a pacatui voit sau de a accepta pacatul cand esti amarat sau extrem de bolnav ? Adica , mataluta sau eu , sau oricine de aici sau de oriunde , de este la limita vietii , la finalul ei , trebuie sa i se accepte orice dorinta pacatoasa ? Te intreb si eu pe dumneata , caci este scris la dumneata ,ortodox !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Sa inteleg ca in comunism a fost echitate? O Doamne.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va rog sa ne spuneti si nou cam care au fost solutiile opozitiei ca eu nu am auzit decat de solutia schimbarii lui Basescu si a lui Boc.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|