Subiect: Bucate de Post
View Single Post
Vechi 25.01.2012, 19:14:47
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Incercati porumb fiert calit in margarina,cu putina sare,sau pastai prefierti,cu putin usturoi si ceapa,sare si piper,fierte pana la prajire,pana scade toata apa si incep a se rumeni putin in margarina.Eu fac acestea langa friptura,dar fiind de post,pot fi asociate cu orice(bine-nteles,nu cu tocanite),ci mai degraba pe langa peste sau chiftelute...de post,bine-nteles.
Legumele,daca nu prea le agreati,incercati sa le fierbeti putin,le puneti sare,apoi le caliti in putina margarina.Sunt foarte bune!
Eu fac unele legume la baia de aburi si apoi le condimentez cu sare,piper,ulei de masline si zeama de lamaie.
Sau legume calite in ulei de masline pe care le condimentez cu sos de soia(negru sau alb),si sos de chilli cu usturoi(sau doar usturoi).

Despre margarina am unele idei fixe,nu o agreez.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote