View Single Post
Vechi 03.02.2012, 09:15:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Dar de ce va suparati asa? eu am expus ce am citit in Scripturi, nu am scandalizat pe nimeni, deoarece este parerea mea personala si "fiecare isi va purta sarcina lui insusi"(Galateni 6:5).
V-am explicat de ce nu cred ca este scriptural sa pui pastori sau preoti in biserica crestina sau orice alta denumire care nu e biblica. De exemplu, "penticostalul" a marturisit ca pe langa pastori mai au si alte structuri, insa nu au apostoli! Toate acestea nu sunt biblice.
De unde ati tras concluzia ca sunt suparat? Dupa cum observati, nu toata de lumea e de acord modul dmv. agresiv (citind la nesfarsit din Biblie) de a-si expune idelile si credinta. Nu e suficient sa fiti "civilizat", ci trebuie sa dati dovada si de putin bun simt si respect pentru utilizatorii de aici, care majotitatea sunt ortodocsi romani. Nu inseamna ca daca ne dati la nesfarsti citate din Biblie, intrepretarea ei de catre dmv. este si una corecta. Sa nu mai vorbesc ca istoria poporului nostru si domnitorii "de cinste" i-ati facut cu ou si cu otet. Strategia dmv. pe acest topic si nu nu numai, este destul evidenta.

Vad ca aveti o varianta ciudata de Biblie, sa nu mai vorbesc de modul de o interpreta. Dar ciudat ca ea devine difertita de a noastra doar cand sunteti intr-un impas si nu mai aveti raspunsuri. Daca nu avem aceeasi baza comuna nu are sens sa purtam discutii interminabile - pentru ca oricum nu o sa ajungem la un consens.

ps: doar putin respect va cer...si cand spun respect nu ma refer la modul de adresare, ci la respect fata credinta noastra.

Last edited by ovidiu b.; 03.02.2012 at 09:35:36.
Reply With Quote