View Single Post
Vechi 05.02.2012, 19:32:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Inchipuie-ti, Cristi, ca la mine la biserica vine si un nevazator, dar complet nevazator. A venit si astazi, pe patinoar, desi are de mers pe jos cam o statie si nu il duce de mana nimeni la biserica. Adica L-a adus Dumnezeu si l-a ferit sa cada.

La sfarsitul slujbei parintele l-a felicitat si L-a rugat pe Dumnezeu sa ajungem cu totii teferi la casele noastre. Noi nu am cazut, slava Domnului, si sunt convinsa ca nici babutele mele nu.

Plus ca ne-a pazit Dumnezeu sa nu mergem zilele acestea la cimitir, la bunica. Eu ma intristasem, ca voiam s ama duc, in ciuda conditiilor, dar acum am aflat ca drumurile sunt foarte proaste pe acolo si ca nu mai circula microbuzele. Deci riscam sa ramanem pe acolo, ne-a pazit Domnul!
Orice rau spre bine , caci babutele mele care se ocupa cu aprinsul celor sapte candele din biserica de la sfintele icoane si sfintele moaste , nu au putut veni la 7 , asa ca m-am ocupat eu de treaba asta ,. Am sters si masutele , asa ca babutele pot sta linistite , caci mosiulica le-a inlocuit cu mult drag