View Single Post
Vechi 06.02.2012, 20:59:27
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Omule, încă o dată: poți să mă faci troacă de porci cât dorești, realitatea obiectivă nu se va schimba la comanda ta, oricât ți-ai dori-o, ori ți-ai imagina-o. Biserica în viziunea (neo)protestantă este cu totul altceva decât ai definit-o tu, iar mișcarea New Age n-are nimic comun cu neoprotestantismul. Ori are cam tot atât cât are cu ortodoxia ori cu budismul. Te credeam capabil măcar de atâta onestitate intelectuală cât să recunoști greșeala, ori măcar s-o sugerezi de era prea greu s-o faci în fața unui "rătăcit", dar se vede că mi-ai înșelat așteptările naive. În rest, poți să-ți continui pleiada de prostioare îmbrăcate-n haina elitismului agresiv, eu mă opresc aici propunând un umil slogan de ciumpalac:
Trices, tot nu reușești să-mi trezești vreo emoție negativă astăzi ca să fac apoi ceea ce urmărești tu: umplerea a zeci de pagini de postări, ca tu să poți face aici apologia ideologiei AZ7. Nu mă impresionează aroganța ta semidoctă caracteristică grupului ideologic pe care-l reprezinți, livrată cu viclenie pe-aici în doze de o agresivitate variabilă, dar constantă.
De fapt, grație toleranței inexplicabile de care ai beneficiat din partea administrației forumului, otrava adventistă a fost dispersată în mediul virtual, la cote de audiență uriașe, deci îți meriți promovarea în ierarhia sectei.
În afară de câteva etichetări de pigmeu intelectual frustrat, n-am găsit în postările tale nicio tentativă măcar de contraargument în sistemul de referință propus de mine. Prin urmare, sentința ta e nulă din oficiu.