Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Observația ta e mai degabă un semn al orgoliului rănit și a neputinței de a pricepe, decât o aserțiune rezultată în urma unui efort minim de aprofundare.
Străduiește-te mai mult.
Nu mă așteptam să-ți tratezi rudeniile tale neconvenabile altfel decât renegându-le apartenența la o linie genetică comună cu a ta.
Urlă frustrarea în tine și n-ai niciun calmant la îndemână.
|
Omule, încă o dată: poți să mă faci troacă de porci cât dorești, realitatea obiectivă nu se va schimba la comanda ta, oricât ți-ai dori-o, ori ți-ai imagina-o. Biserica în viziunea (neo)protestantă este cu totul altceva decât ai definit-o tu, iar mișcarea New Age n-are nimic comun cu neoprotestantismul. Ori are cam tot atât cât are cu ortodoxia ori cu budismul. Te credeam capabil măcar de atâta onestitate intelectuală cât să recunoști greșeala, ori măcar s-o sugerezi de era prea greu s-o faci în fața unui "rătăcit", dar se vede că mi-ai înșelat așteptările naive. În rest, poți să-ți continui pleiada de prostioare îmbrăcate-n haina elitismului agresiv, eu mă opresc aici propunând un umil slogan de ciumpalac: