07.02.2012, 22:12:06
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Si eu am fost mustrat de Mirela in direct , dar nu m-am suparat ! Un adevarat prieten asa procedeaza . Pare ciudat pentru multi dintre noi asa ceva , dar asta-i prietenia adevarata . Nu ascunzand mizeria sub covor , realizam improspatarea si curatirea casei sufletului nostru , ci taind in carne vie ! E dureos , dar eficace ! Un om echilibrat va realiza in timp binele facut !Iti pun o intrebare : de esti desfranat si traiesti in desfranare , vi aici pe un forum Ortodox si imi ti lectii de credinta , de smerenie , de induhovnicire ? Asa procedeaza un om cat de cat normal ? Nu , cred !
Din tot sufletul iertare , dar metoda aplicata de glykis e ca un strigat , un strigat ultim de trezire din amorteala asta tampa si nesimtita !
Doamne ajuta !
|
Wow...eu ma retrag din judecarea in grup ce se petrece aici. Ce tot spui de desfranare frate? Si daca este careva desfranat trebuie sa faci o asa 'mustrare'? De ce nu faceti mustrarea intre sase ochi atunci si siliti si pe altii la judecata?