![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai nu ai bagat de seama ca mai intai eu sunt din ... cauciuc?...:) Doar ca imi vad de vidul meu anvelopar si las, de-o vreme, mana de pe par. Ca armasarul creste-acum...tantar! Cat despre cunoasterea celorlalti despre toti ceilalti... eu le doresc: numai de bine! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am impresia ca n-ati prins imaginea de ansamblu, panoramica, a postarilor lui Cezar (dvs. si alti cativa care repede au sarit sa-i dea sfaturi de indreptare, wow!). Iar treaba asta cu terapia de grup... as zice "fara cuvinte", dar mai bine zic : pacat ca nu vreti sa va vindecati ! Ah, si mai cititi odata ce scrie, si vedeti daca puteti identifica "bolnavul inchipuit" ! |
|
||||
|
||||
![]()
oops! mai fac si eu gafe dintr-astea :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te rog cu tot gandul bun, sa cugeti un pic tocmai la vorbele tale. Cum e, asadar, cu invatatorii?... Mi-ai devenit invatatoare? Si inca, in acest mod?... Cum e, apoi, cu asazisa "cunoastere a intregii familii"? Mai, mai, mai... Si eu care am lucrat 3 ani cu o familie, in sedinte bisaptamanale, uneori mai des, pe bani multi si riscuri teribile... si nu am cunoscut mai nimic din "miezul" tainei ei... Mai, mai, mai... Him... chiar asa de simplu sa fie? Oare?... Ce este invatatorul? Ce este cunoasterea?... Cum e invatatorul, Doamne? Ce fel de om e?... Cum cunoastem noi oamenii, Doamne? ... Cum suntem noi, atunci cand ne raportam unii la altii? Domnul sa ne ocroteasca, fratilor si surorilor! Iar pe mine sa ma iertati ca v-am necajit. P.S. Ana Maria, te rog sa nu iti faci griji prea mari pentru mine. Mie imi foloseste tot ce experimentez aici pe forum. Absolut tot. Am toata bunavointa, deoarece sunt dornic sa slefuiesc mai departe la biata mea faptura. Poti da cu barda, daca zici ca te sparie diabetul...:) Voi zice "Au" si-mi trece. Insa, daca tot esti ruda cu glucoza si glucagonul, nu uita ca pancreasul e un organ hipersensibil iar creierul are mare nevoie de dulceata, mai ales cand e prins in oarecare efort. Last edited by ioan cezar; 07.02.2012 at 21:09:17. |
|
||||
|
||||
![]()
Frate Ioan Cezar, te rog eu mult, du-te la sotia ta, imbratiseaz-o si cere-i iertare ca ai facut-o sa plangi, in timp ce stateai la palavre cu acesti farisei, falsi invatatori si crestini de cauciuc de pe acest forum, in timp ce avea nevoie de ajutorul tau fizic si concret! Du-te la Tudor, poate vrea sa ii spui o poveste, poate are nevoie de tatal lui si tu iti pierzi timpul cu noi! Ca tu ai marturisit si inca public, nu le-am scos eu din palarie.
M ierti ca noi, femeile, nu ne ridicam la asteptarile tale filosofice, psihologice, mistice si religioase si dorim ceva mai mult decat cuvinte imprastiate in vazduh. Sa ne lumineze si sa ne ierte Dumnezeu pe toti! Eu atat am avut de spus despre acest subiect! Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cum ar putea fi Hristos prezent in mijlocul unei familii care nu merge la biserica (pt ca nu vrea)? Cu forta? Si daca cei doi "se iubesc" ajung prin asta in rai? Sau cum? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt convinsa ca intentia ta e buna...si cred ca nici fratele Cezar nu s-a suparat prea tare. Insa, modalitatea in care ai ales sa atragi atentia nu e una tocmai placuta.
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu exista motivul iubirii new-age care declara ca iubirea"purifica"?(deci zero pacate)...ba mai mult, ca propria sexualitate te aduce mai aproape de Divin?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din tot sufletul iertare , dar metoda aplicata de glykis e ca un strigat , un strigat ultim de trezire din amorteala asta tampa si nesimtita ! Doamne ajuta !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mataniile mirenilor in Biserica | Dacian | Reguli in Biserica | 30 | 27.04.2012 17:15:11 |
casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 22:15:41 |
Ajutatima sa-mi salvez casnicia | eduard40 | Rugaciuni | 6 | 06.01.2010 16:19:22 |
Patericul mirenilor | Laurentiu | Generalitati | 17 | 20.07.2009 09:49:11 |
|