Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Iti pun o intrebare : de esti desfranat si traiesti in desfranare, vii aici pe un forum Ortodox si imi tii lectii de credinta , de smerenie , de induhovnicire ? Asa procedeaza un om cat de cat normal ? Nu , cred !
Din tot sufletul iertare , dar metoda aplicata de glykis e ca un strigat , un strigat ultim de trezire din amorteala asta tampa si nesimtita !
Doamne ajuta !
|
Imi cer iertare daca am lasat impresia ca tin lectii.
Am crezut, uneori, ca impartasesc din experienta mea de viata si ca unele lucruri pot fi prilej de reflectie folositoare pentru semeni. Desigur, m-am ferit sa scriu mai mult de cateva vorbe despre reusitele mele, despre momentele bune ale relatiei mele cu semenii, deoarece las aceasta la dorinta celor care s-au folosit, de s-o fi intamplat, de prezenta mea. Incercam, cred, sa contrapun o vorba ziarului Libertatea si stirilor doamnei Esca.
Cred si acum ca "amorteala tampa si nesimtita" e atmosfera generala a vremurilor noastre in care, nu stiu prea bine de ce, eu unul nu ma simt prea grozav. Socotesc ca acesta e un dar al Domnului pentru mine si m-as simti cu adevarat neiubit de Dumnezeu daca as fi senin si ferice in mijlocul acestei lumi nefericite.
Ca dau din coate, e adevarat, slava lui Dumnezeu ca inca o mai fac. Nu ma asteptam insa, si regret situatia, ca fix langa coatele mele sa fie pocnite cateva figuri. Imi voi tine mainile in alta pozitie intre voi: cea a rugaciunii linistite, pentru iertarea mea si pentru mangaierea voastra cu harul Bunului Dumnezeu.
Cat despre desfranarea mea, de data asta nu va mai rog sa va rugati pentru mine, domnule CristiBoss. Dar daca o s-o faceti, ar putea desigur sa va foloseasca.