View Single Post
Vechi 09.02.2012, 07:21:48
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
a continuat sa astepte venirea Mantuitorului pana cand a murit,nu a continuat sa dea date.desi a fost cel putin o recalculare.
Da, acea recalculare a fost făcută înainte de 22 oct. 1844 și a fost dată de o diferență de calendar.

Citat:
De asemenea,
The true Millerites prepared with their usual thoroughness. Many families bought ascension robes (sold by Miller) and waited in carefully dug family graves.
Aceste informatii le-am gasit intr-o varientate de surse,nu pot verifica autenticitatea lor, dar faptul ca exista,cu o referinta(putin vaga) si intr-unul din ziarele vremii, eu cred ca e posibil sa fie adevarat.
Minciuna aceea a apărut într-unul din ziarele vremii și era însoțită de niște caricaturi, de acolo fiind preluată de diverse surse interesate. Atât Miller cât și așteptătorii sinceri nu s-au ocupat de comerț, dimpotrivă și-au vândut posesiunile și le-au folosit în scopuri evanghelistice.

Citat:
putin probabil.ortodoxia din America a venit pe calea rusilor din Alaska,deci in partea cealalta a tarii.
Înainte de venirea rușilor din Alaska, pe calea oceanului veniseră deja emigranții greci și chiar cei ardeleni. Dar, așa cum am scris aceasta e doar o posibilitate, nu am informații că ar fi existat și ortodocși printre acei așteptători, știu doar de catolici.
Reply With Quote