Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2012, 07:21:48
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
a continuat sa astepte venirea Mantuitorului pana cand a murit,nu a continuat sa dea date.desi a fost cel putin o recalculare.
Da, acea recalculare a fost făcută înainte de 22 oct. 1844 și a fost dată de o diferență de calendar.

Citat:
De asemenea,
The true Millerites prepared with their usual thoroughness. Many families bought ascension robes (sold by Miller) and waited in carefully dug family graves.
Aceste informatii le-am gasit intr-o varientate de surse,nu pot verifica autenticitatea lor, dar faptul ca exista,cu o referinta(putin vaga) si intr-unul din ziarele vremii, eu cred ca e posibil sa fie adevarat.
Minciuna aceea a apărut într-unul din ziarele vremii și era însoțită de niște caricaturi, de acolo fiind preluată de diverse surse interesate. Atât Miller cât și așteptătorii sinceri nu s-au ocupat de comerț, dimpotrivă și-au vândut posesiunile și le-au folosit în scopuri evanghelistice.

Citat:
putin probabil.ortodoxia din America a venit pe calea rusilor din Alaska,deci in partea cealalta a tarii.
Înainte de venirea rușilor din Alaska, pe calea oceanului veniseră deja emigranții greci și chiar cei ardeleni. Dar, așa cum am scris aceasta e doar o posibilitate, nu am informații că ar fi existat și ortodocși printre acei așteptători, știu doar de catolici.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2012, 18:50:33
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Dar, așa cum am scris aceasta e doar o posibilitate, nu am informații că ar fi existat și ortodocși printre acei așteptători, știu doar de catolici.
De unde informatia??? dintr-o alta viziune a vremurilor de azi????:)))))
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Protestantii sau ''pocaitii'' Templier Knight Secte si culte 21 01.02.2015 21:20:51
Ingerii pot face voia lor proprie? sergiu Din Noul Testament 23 03.08.2012 16:12:03
neoprotestantii.o problema? iulyaan Secte si culte 209 11.12.2009 21:38:31
Cum ne influenteaza credinta,viata proprie? ory Generalitati 29 06.05.2009 10:25:14
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii PadreCory Secte si culte 0 20.06.2008 23:42:10