View Single Post
Vechi 09.02.2012, 16:55:08
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Desi imi aduci mangaiere (peste rani narcisice..:)) prin cuvantul tau de multumire, ma feresc iata, sa "put" a psiholog, ori Doamne fereste a om duhovnicesc (vai de necazurile mele, frate, vai si vai). Cum bine spunea CristiBoss, Domnul sa il ocroteasca, sunt doar un desfranat. !
Cezarica , Cezarica , cum te schimbi precum bate vantul , sau dupa proprile tale nevoi ! Cezarica , Cezarica , mult poti mintii pe cei de aici , mai ales pe acesti membrii tineri , sau foarte tineri . Vanezi , vanezi , noi victime ? Cezarica , Cezarica , mai ieri imi spuneai Cristian cu atata convingere si " drag " , iar acum am devenit brusc un simplu id. pentru tine , am devenit CristiBoss , caci de , am avut indrazneala in a-ti spune adevarul , a te atentiona ,spre binele tau si a celor ce cred ca orice cuvant ce zboara din gurita ta , musai trebuie mancat ! Offff , Cezarica , Cezarica tine scrie cu atata usurinta despre ceva ce nu cunosti , si nici nu doresti cu adevarat sa cunosti . De ce te ascunzi fratioare , de ce te minti , cui foloseste omule ?
Sti foarte bine ca nu sunt fan Zaharia , dar n-am inteles de ce trebuia sa-l iei peste picior , aici , acum si fara rost . Cezarica , Cezarica , de ce nu-ti duci marturisirea ta pana la capat , daca tot ai inceput asa ceva aici ? Sau ai facut-o pentru imagine , sau pentru a induiosa cat mai multe suflete nevinovate . Te intreb eu frate draga , daca imi parasesc acum nevasta si copilul , si ma duc la alta mai tinerica , si-i trantesc si acesteia doi , trei plozi ,oare e pacat ? Cum se numeste el ? Dar , daca nu ma opresc aici , si ma duc la alta si mai tinerica , si-i mai trantesc doi , trei plozi , cum se numeste ? In ce pacat sunt eu ? Dar , hai sa-ti mai spun , daca ne intalnim pe strada si ma vezi fumand ca un nebun , si pe deasupra si mahmurit , ma lauzi , te faci ca nu vezi , ma ierti , putin iti pasa . . . ? Te intreb ca psiholog , sau ma rog cel putin asa susti ca esti ! Cum trebuie sa reactioneze cineva impotriva pacatului desfranarii ? Ce impresie isi face cineva sa citesca cuvinte mieroase , si asezate armonios despre credinta , Hristos , iubire , iertare , sfintenie , etc , stiind ca acel "scriitor" de ocazie calca in mod constient Sfintele Taine , iL scuipa direct in fata pe Hristos ? Cum se impaca fratioare astfel de atitudini ? In mintea mea tampa , nu pot sa inteleg , si atunci ma revolt !
Cezarica , Cezarica , sa-ti vindece Domnul mintea si sa te lumineze , sa-ti dea sanatate ,bucurii , si te rog nu-i mai refuza mana ce sta intinsa de atata timp !
Domnul sa fie cu tine si cu noi toti !
CristiBoss ( adica Cristian , precum imi spuneai odata )