![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sti foarte bine ca nu sunt fan Zaharia , dar n-am inteles de ce trebuia sa-l iei peste picior , aici , acum si fara rost . Cezarica , Cezarica , de ce nu-ti duci marturisirea ta pana la capat , daca tot ai inceput asa ceva aici ? Sau ai facut-o pentru imagine , sau pentru a induiosa cat mai multe suflete nevinovate . Te intreb eu frate draga , daca imi parasesc acum nevasta si copilul , si ma duc la alta mai tinerica , si-i trantesc si acesteia doi , trei plozi ,oare e pacat ? Cum se numeste el ? Dar , daca nu ma opresc aici , si ma duc la alta si mai tinerica , si-i mai trantesc doi , trei plozi , cum se numeste ? In ce pacat sunt eu ? Dar , hai sa-ti mai spun , daca ne intalnim pe strada si ma vezi fumand ca un nebun , si pe deasupra si mahmurit , ma lauzi , te faci ca nu vezi , ma ierti , putin iti pasa . . . ? Te intreb ca psiholog , sau ma rog cel putin asa susti ca esti ! Cum trebuie sa reactioneze cineva impotriva pacatului desfranarii ? Ce impresie isi face cineva sa citesca cuvinte mieroase , si asezate armonios despre credinta , Hristos , iubire , iertare , sfintenie , etc , stiind ca acel "scriitor" de ocazie calca in mod constient Sfintele Taine , iL scuipa direct in fata pe Hristos ? Cum se impaca fratioare astfel de atitudini ? In mintea mea tampa , nu pot sa inteleg , si atunci ma revolt ! Cezarica , Cezarica , sa-ti vindece Domnul mintea si sa te lumineze , sa-ti dea sanatate ,bucurii , si te rog nu-i mai refuza mana ce sta intinsa de atata timp ! Domnul sa fie cu tine si cu noi toti ! CristiBoss ( adica Cristian , precum imi spuneai odata )
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mataniile mirenilor in Biserica | Dacian | Reguli in Biserica | 30 | 27.04.2012 18:15:11 |
| casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 23:15:41 |
| Ajutatima sa-mi salvez casnicia | eduard40 | Rugaciuni | 6 | 06.01.2010 17:19:22 |
| Patericul mirenilor | Laurentiu | Generalitati | 17 | 20.07.2009 10:49:11 |
|
|