10.02.2012, 21:24:06
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Raoul
Stii,am tinut un timp la avatar o poza cu mine la bustul gol,deci colegii de forum au o oarecare parere despre mine dpdv fizic. Acum nu mai sunt chiar asa,pentru ca am facut 9 ani de sport (continuu) si nu am avut niciun folos real,sau cel putin asta realizez acum cand am tras linie. Nu zic,a fost bun,m-a ajutat enorm,de la fizic pana la psihic,insa cand o sa am o familie,copii,si grija zilei de maine (nu ca acum n-as avea-o) nu stiu cat o sa mai imi arda de sport. Si familia nu o sa ti-o aperi cu pumnul (asa am trait si eu cu impresia cativa ani,ca totul in viata se rezolva cu pumnul),ci de mai mult folos e rugaciunea. Aaa... vrei sa faci miscare,te crezi asa de puternic precum spui? Lasa impinsu cu 100 kg la piept si apuca-te de metanii! Poti incepe chiar din seara asta,si maine sa-mi spui rezultatul. Incerci?
Si da,mandria ne omoara! Ma lupt si eu cu ea...
Doamne-ajuta!
|
Am făcut metanii și o să mai fac (maxim 5 serii de câte 100 de metanii am făcut), sunt bune, în primul rând pentru suflet și în al doilea rând pentru fizic (lucrează majoritatea mușchilor corpului). Dar voi continua și cu sala de forță, iar din vară vreau să fac MMA. Am o întrebare, scuză-mă că schimb subiectul. Toată lumea îmi zice să iau suplimente, dar eu mă încăpățânez să nu iau pentru că le consider periculoase și nefolositoare. Fac bine? Îmi cer mii de scuze că am schimbat subiectul...Doamne ajută!
|