Citat:
În prealabil postat de maria40
Parerea mea ca in conditiile actuale, ma refer la ce se intampla acum atat in tara cat si in Europa eu nu cred in sansa lor de-a si reveni vreodata. S-ar putea sa supravietuiasca, dar, doar atat! Ana s-ar putea sa supravietuiasca datorita credintei in Dumnezeu care nu o va lasa sa-si piarda mintile indiferent de ce hotarare va lua Ionut. Adica sa continue sa bea pana cand cineva il va gasi mort de frig pe marginea unui sant sau sa se schimbe radical si sa o ia pe calea cea buna. Mama lui va muri cu speranta ca pana la urma lucrurile se vor rezolva atat pentru Ionut cat si pentru fiica ei.
De fapt problemele la ei sunt din cauza lipsurile materiale, si daca printr-o minune Dumnezeiasca ar castiga multi bani 90% dintre probleme s-ar rezolva de la sine!
Oricat de mult ne-am amagi multi dintre noi lipsa banilor genereaza cele mai multe probleme in viata unui om.
|
Sa nu uitam ca la un moment dat au trait cu iluzia ca pot face bani, lucrurile mergeau bine cand au hotarat sa faca copii. (....)
Eu cred ca daca Ion ar face urat si ar lovi-o sau ar bate-o mai rau, Ana ar lua copiii si s-ar urca in primul tren de Moldova, si nimeni n-ar condamna-o, nici ai ei, nici soacra, nici duhovnicul. Daca ar fi un lucru rau sau bun, nu stiu. Nu stiu ce ar gasi acolo de munca, daca nu ar fi silita sau tentata sa intre in alta biserica. Cu siguranta Ion ar avea remuscari si dupa ce s-ar trezi din betie s-ar duce dupa ea, si ajuns acolo, ar face intocmai dupa cum ar vrea ea, s-ar intoarce, sau ar ramane acolo, sau s-ar converti. In momentul asta, Ion e cel slab si vulnerabil, ea e mai puternica si trebuie sa ia o hotarare. Asa vad eu lucrurile.