Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.02.2012, 13:57:33
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
In momentul de fata ii vad povestii un sfarsit in stil Rebreanu/ Tolstoi/ Dostoievschi, pe care nu vreau sa-l enunt aici, ca sa nu dau si mai multe prilejuri de "sminteala".
(Ma rog, daca literatura a ajuns motiv de sminteala, atunci poate n-ar trebui sa mai citim nimic)
Reformulez : cati dintre voi cred ca povestea va avea un final fericit (cei doi isi vor gasi de lucru, se vor pocai in adevaratul sens al cuvantului, etc), si cati cred ca ar putea lua o intorsatura mai urata decat e deja?
Parerea mea ca in conditiile actuale, ma refer la ce se intampla acum atat in tara cat si in Europa eu nu cred in sansa lor de-a si reveni vreodata. S-ar putea sa supravietuiasca, dar, doar atat! Ana s-ar putea sa supravietuiasca datorita credintei in Dumnezeu care nu o va lasa sa-si piarda mintile indiferent de ce hotarare va lua Ionut. Adica sa continue sa bea pana cand cineva il va gasi mort de frig pe marginea unui sant sau sa se schimbe radical si sa o ia pe calea cea buna. Mama lui va muri cu speranta ca pana la urma lucrurile se vor rezolva atat pentru Ionut cat si pentru fiica ei.
De fapt problemele la ei sunt din cauza lipsurile materiale, si daca printr-o minune Dumnezeiasca ar castiga multi bani 90% dintre probleme s-ar rezolva de la sine!
Oricat de mult ne-am amagi multi dintre noi lipsa banilor genereaza cele mai multe probleme in viata unui om.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O mica poveste adimirea Generalitati 3 11.11.2009 00:09:54
o poveste infricosata a1ynsudyty Intamplari adevarate 0 01.11.2008 21:29:48
Poveste din Rai silverstar Generalitati 6 22.01.2007 21:14:26
Poveste de Craciun silverstar Generalitati 1 19.12.2006 18:08:10