View Single Post
Vechi 14.02.2012, 17:41:57
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Dar in ce masura sunt de condamnat cei care s-au nascut si au fost crescuti, generatii la rand, intr-o astfel de religie/ doctrina? Cei care n-au avut niciodata de-a face cu doctrina ortodoxa, de exemplu? Cati dintre ei mai au ocazia sa se intoarca la "dreapta credinta?"Putini. Si daca au ocazia, de ce sa alegi o cale mai grea si mai anevoioasa decat una aparent mai simpla? Daca, de exemplu, in toata America s-ar putea conduce masina fara permis, ar veni cineva in Europa sa faca scoala de soferi?
Problema e ca daca protestantii s-au divizat in atatea si atatea biserici si bisericutze, probabil ca nu mai au nici o credibilitate ca institutie. Si ca atare, si noi suntem bagati in aceeasi oala.
Eu prima data cand am intrebat care e diferenta dintre noi si adventisti, de exemplu, mi s-a spus, in mare, ca noi suntem asemeni unor profesionisti care au facut o scoala in acest sens, iar ei asemeni celor care nu au facut nici o scoala dar se dau drept profesionisti. Problema e ca in ziua de azi, si mai ales la noi n tara, cui ii mai pasa daca si ce scoala ai facut?
Reply With Quote