View Single Post
Vechi 14.02.2012, 18:48:41
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicolae44 Vezi mesajul
nu doresc sa fac polemica si nici prozelitism stiu ca Domnul a murit pentru pacatele noastre si a venit pe pamant sa ne ierte si chiar spune ca pe pamant are putere sa ierte citat
Luca 5:24
Dar, ca să știți că Fiul omului are putere pe pământ să ierte păcatele: „Ție îți poruncesc”, a zis El slăbănogului, „scoală-te, ridică-ți patul și du-te acasă”.
pe pamant cand traia El sau cand traim noi??
iertarea, mantuirea sunt cele mai importante lucruri pt om si nu poti primi iertarea daca nu recunosti ca esti pacatos si ca in urma pacatelor tale te asteapta pierzarea,cei care se cred cat de cat buni in comparatie cu altii deci nu pot sa primeasca mantuirea.stiu ca sunteti morali dar cei ce nu recunosc cele scrise mai sus nu capata mantuirea.e ca un cifru as putea spune caci Domnul IIsus a murit pentru toti , absolut pentru toti oamenii de pe acest pamant nu doar pt cei de o anumita confesiune.cine aude si vrea sa creada va fi mantuit indiferent ca-i budist protestant sau ortodox caci mantuirea nu se mosteneste ca o religie, e altceva,ceva personal intre pacatos si Domnul IIsus.va doresc numai bine si sa puneti cuvintele Domnului IIsus mai presus decat cuvintele oricarui om.
pot sa iti recomand urmatorul video?e o chestiee frumoasa despre mantuire:http://www.youtube.com/watch?v=Wosgw...eature=related sa te uiti daca vrei