View Single Post
Vechi 15.02.2012, 10:19:15
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicolae44 Vezi mesajul
arata-mi un om mantuit te rog florine!daca eu spun ca sunt iertat,mantuit nu vreau sa dovedesc nimic doar puterea credintei in jertfa Domnului .nerecunoscand puterea jertfei Lui de a ne ierta de fapt afirmam ca noi ne chinuim sa fim mantuiti ceea ce inseamna ca nu prin jertfa Domnului ci prin puterea noastra..sa zicem ca-i asa, atunci cand vei ajunge la mantuire? in cer ?acolo e judecata.va fi si o judecata a celor mantuiti pentru rasplata ,asta daca se poate numi judecata sau socoteala.intreb sincer cine vrea sa fie mantuit?m-am nascut ortodox, am trait ortodox dar m-am intrebat la un moment dat unde ajung daca mor?am auzit variante dar cum puteam sa cred vreuna din ele din toata inima mea.n-am putut.Domnul lucreaza cand omul e sincer.poate sa spuna cineva 100% din toata inima ca stie exact ce-l asteapta dupa moarte? poate zice judecata,dar in urma judecatii?si asa m-am rugat am plans si Domnul m-a trimis la cruce si mi-a descoperit starea mea de pacatos si ce m-ar astepta .atunci am primit iertarea.nu vreau sa supar pe nimeni dar sunt mantuit si oricine poate fi mantuit daca vrea.
practic eu n-am religie,denumirea nu conteaza ci doar daca te-ai intalnit cu Domnul si ai capatat darul lui, iertarea.ne putem duela in versete dar daca nu vrei sa primesti mantuirea n-ai s-o primesti.imi pare rau sunt multe subiecte interesante dar mantuirea e cea mai importanta e vesnicia ,viitorul nostru AMIN

mda...ce usor va pacaleste duhurile intunecate cu Biblia in mana! Pai sa vedem ce zice mai departe cuvantul lui Dumnezeu. Pana acum Epistola lui Iacob nu a fost de ajuns. Sa vedem:
"Știu faptele tale și osteneala ta și răbdarea ta și cum că nu poți suferi pe cei răi și ai cercat pe cei ce se zic pe sine apostoli și nu sunt și i-ai aflat mincinoși" (Apocalipsa 2:2)

"Drept aceea, adu-ți aminte de unde ai căzut și te pocăiește și fă faptele de mai înainte; iar de nu, vin la tine curând și voi mișca sfeșnicul tău din locul lui, dacă nu te vei pocăi" (Apocalipsa 2:5)

"Știu faptele tale și dragostea și credința și slujirea și răbdarea ta și știu că faptele tale cele de pe urmă sunt mai multe decât cele dintâi". (Apocalipsa 2:19)
Uite prietene, sunt trecute intai Faptele si apoi credinta?

"Și celui ce biruiește și celui ce păzește până la capăt faptele Mele, îi voi da lui stăpânire peste neamuri." (Apocalipsa 2:26)
Reply With Quote