arata-mi un om mantuit te rog florine!daca eu spun ca sunt iertat,mantuit nu vreau sa dovedesc nimic doar puterea credintei in jertfa Domnului .nerecunoscand puterea jertfei Lui de a ne ierta de fapt afirmam ca noi ne chinuim sa fim mantuiti ceea ce inseamna ca nu prin jertfa Domnului ci prin puterea noastra..sa zicem ca-i asa, atunci cand vei ajunge la mantuire? in cer ?acolo e judecata.va fi si o judecata a celor mantuiti pentru rasplata ,asta daca se poate numi judecata sau socoteala.intreb sincer cine vrea sa fie mantuit?m-am nascut ortodox, am trait ortodox dar m-am intrebat la un moment dat unde ajung daca mor?am auzit variante dar cum puteam sa cred vreuna din ele din toata inima mea.n-am putut.Domnul lucreaza cand omul e sincer.poate sa spuna cineva 100% din toata inima ca stie exact ce-l asteapta dupa moarte? poate zice judecata,dar in urma judecatii?si asa m-am rugat am plans si Domnul m-a trimis la cruce si mi-a descoperit starea mea de pacatos si ce m-ar astepta .atunci am primit iertarea.nu vreau sa supar pe nimeni dar sunt mantuit si oricine poate fi mantuit daca vrea.
practic eu n-am religie,denumirea nu conteaza ci doar daca te-ai intalnit cu Domnul si ai capatat darul lui, iertarea.ne putem duela in versete dar daca nu vrei sa primesti mantuirea n-ai s-o primesti.imi pare rau sunt multe subiecte interesante dar mantuirea e cea mai importanta e vesnicia ,viitorul nostru AMIN
|